2777
2789
عنوان

هرکس زنداداش داره بیاد😭بگین من حسودم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا شاید تنها دلیل تمایل ب رفت و آمد برادرت نیس....درضمن ب نرادرت هم که یه جو خواهر وبرادری بود ت ...

👍🏻👍🏻👍🏻

نه شوهرم قبل از اومدن زنداداشم به برادرم خوب بود 

دقیقا اینو به برادرم گفتم قبول کرد ولی هرچی سعی میکنه جلوی خانمشو بگیره حرف گوش کن نیست از طرفی از بس چاقه چادرم بپوشه همه جاش پیداس 

سعیمو میکنم خودمو نشون بدم ولی آخه ما اخلاق اینجوری نداریم از خودمون تعریف کنیم :(

حالم بهم میخوره از آدمای امثال تو ..بی اعتماد ب نفس ضعیف حسودددد دقیقا عین خاهرشوهرای من 

ب روم نمیارنا ولی حسادتشون کاملا معلومه.. بااینکه حجابم خوبه و کلا ساکتم ویه کلمه حرف نمیزنم متوجه میشم چقدر ب خودشون میوفتن.. متاسفم برای امثال تو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به چه بهونه ای قطع رابطه کنم آره زیاد می‌بینیم کلا دختر آویزونی هست از روز اول که من مجرد بودم همش ت ...

کمتر دعوتشون کنید

زمان رفت و آمدتون رو به خونه پدری با اونها یکی نکنید

توی مهمونی ها کنار افراد دیگه بشینید که با ایشون رابطه نزدیکی ندارن

خونه شون کمتر برید

باهم برنامه مشترک نذارید و اگر خواستن برنامه بذارن بهونه بیارید

البته در تمام این مراحل سعی کنید که مبادا همسرتون متوجه بشن که دلیل این کار چیه

👍🏻👍🏻👍🏻نه شوهرم قبل از اومدن زنداداشم به برادرم خوب بود دقیقا اینو به برادرم گفتم قبول کرد ولی ...

بتوچه آخه که میری داداشتو پر میکنی من اگ جای داداشت بودم تودهنت میزدم دهنت پر خون شه  که راجب زنم نظر ندی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ای کاش از همون اولش این سیاستو داشتم 👍🏻💔

💔

اشکال نداره. 

از همین الان شروع کن. 

🌸 فقط یادت باشه تغییرات رو آروم آروم انجام بدی و علتش رو هم هیچوقت به کسی توضیح نده و تو دل خودت نگه دار.

🌸 هیچوقت در اینجور موارد با کسی درد و دل نکن ، مگر فقط یموقع اگر خواستی پیش مشاور بری ، فقط به مشاور بگو. 

حالم بهم میخوره از آدمای امثال تو ..بی اعتماد ب نفس ضعیف حسودددد دقیقا عین خاهرشوهرای من ب روم نمیار ...

اعصابت از خواهر شوهرات خورده درکت میکنم اما تو خودت داری میگی ساکتی و باحجاب 

زنداداش من نیست 

تا حدی که باعث شده نگران زندگیم بشم با اینکه همه میگن از شوهرت خیلی سر تری ، تو خانواده ما نیستی پس به جای قضاوت و توهین برو رو آرامش خودت کار کن 

کمتر دعوتشون کنیدزمان رفت و آمدتون رو به خونه پدری با اونها یکی نکنیدتوی مهمونی ها کنار افراد دیگه ب ...

همسرم متاسفانه میدونه دلیلمو:(

زنداداشم مدام سعی میکنه باهامون بیرون بیاد و برنامه بزاره 

همسرم متاسفانه میدونه دلیلمو:(زنداداشم مدام سعی میکنه باهامون بیرون بیاد و برنامه بزاره

اینکه همسرتون می دونه خیلی خوب نیست. مرد جماعت خیلی جنبه ندارن فکر می کنن خبریه که همزمان نظر دو تا خانم رو جلب کردن و دارن بخاطرش باهم رقابت می کنن!!!

دقیقا از همین برنامه گذاشتن ها فاصله بگیر و بگو نه ما برنامه مون با شما نمی خونه و هر دفعه یه بهانه بیار