2777
2789
عنوان

هرکس زنداداش داره بیاد😭بگین من حسودم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 54 پست
اینکه همسرتون می دونه خیلی خوب نیست. مرد جماعت خیلی جنبه ندارن فکر می کنن خبریه که همزمان نظر دو تا ...

👍🏻👍🏻👍🏻 از این یه بعد سعی میکنم بی تفاوت باشم و دیگه حساس نشم که شوهرم فکر نکنه خبریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم از راهنمایی و همدردیت🫠🙏🏻🌱❤️

خواهش میکنم دوس خوبم. 💚💙💖

چند موردی که به نظرم رسید رو گفتم ، امیدوارم برات مفید باشه. 🌸

اگر کم کم روی افزایش اعتماد به نفست هم کار کنی و قوی تر بشی ، دیگه خود به خود کارهای زنداداشت هم کمتر به چشمت میاد و نسبت بهش بی تفاوت تر میشی.

دیگه خودت رو هم باهاش مقایسه نمیکنی. 

👍🏻👍🏻👍🏻 از این یه بعد سعی میکنم بی تفاوت باشم و دیگه حساس نشم که شوهرم فکر نکنه خبریه

اتفاقا بی تفاوت نباش  و پنهانی حواست باشه و سعی کن اوضاع رو به نفع خودت مدیریت کنی ولی خودت رو جلوی شوهرت حساس نشون نده

چرا ؟

ممکنه یموقع مسئله گسترش پیدا کنه. 

یا یموقع برادرت مستقیم مسئله رو به همسرش بگه و اوضاع بدتر بشه. 

یا هر مورد دیگه ای ممکنه پیش بیاد. 

اگر بتونی خودت این مسائل رو مدیریت کنی و ارتباط با برادرت و همسرش رو کمتر کنی ، به نظر من بهتره.