2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم چی بگم ب شوهرم

304 بازدید | 25 پست

دعوامون ک میشه یه وقتایی ازش خیلیییی ناراحت میشم بغض میکنم بهش میگم تا یه حدی میتونم تحملت کنم بعد از اون میذارم میرم اونم خیلی راحت و ریلکس برمیگرده میگه خب جمع کن برو خونه بابات،اینقدر دلم با این حرفش می‌شکنه

من آدمی نیستم ک دل رفتن داشته باشم 

و حتی خانواده ام از من خیلی دورن🙁

این حرفش یعنی منو داره بزور تحمل میکنه؟فقط دنبال بهونس؟😞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حرف شما اشتباست

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

انقدر نگو‌ میرم

همه رفتاراشون خوب‌ نیست که هرکسی ی ضعفی داره

تو خوبی های همسرت یادت بیاد اون وسطا کاری هم‌میکنه تو‌ببخشش سخت نگیر زندگی رو

البته به جز خیانت ودست درازی

‏در‌ من خری به گل نشسته.

وا 

واقعا فکر نمیکنی عجیب هستی ؟

میگی میرم انتظار داری فیلم هندی برات اجرا کنه هر دفعه ؟

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)