2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم چی بگم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 25 پست
انقدر نگو‌ میرمهمه رفتاراشون خوب‌ نیست که هرکسی ی ضعفی دارهتو خوبی های همسرت یادت بیاد اون وسطا کاری ...

نه خداروشکر خیانت نمیکنه و اگر هم دست درازی کنه ب شوخیه 

هیج وقت نگو میرم این جوری انگار برا خودت این و قائلی هیچ حقی تو اون خونه نداری ،پر رو میشه،من همیشه تو شوخی هامون مثلا شوهرم بگه ناراحتی خونه ی بابات ،منم با خنده میگم اون روز و به خواب ببینی ،اینحا خونه ی منه یهو از سر کار میای میبینی چمدونتو گذاشتم دم در میگم تو برو خونه ی بابات،واقعا اکه یه روزی اتفاقی بیفته تو خونه مون اونی که باید بره موقت یا همیشه شوهرمه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بگم میرم میگه برو.اگ بگم طلاق میگیرم میگه برو بگیر.مردا همینن

چون زیاد میگی!من تو این۸سال فقط یه بار این کلمه و گفتم اونم چون شوهرم اول گفت طلاق منم گفتم اوکی فردا بریم دادگاه .فرداش صبح زود بیدارش کردم که پاشو بریم دیگه چی شد پس؟افتاد به غلط کردن و همون شد بار اخرش.

نه خداروشکر خیانت نمیکنه و اگر هم دست درازی کنه ب شوخیه

پس توام انقدر نگو میرم همیشه ی برگ برنده رو‌ نشده باید داشته باشی شخصیتتو‌ حفظ کن

اون باید ترس از دست دادن داشته باشه نه انقدر بگی که قبح اش بریزه 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

والا من بوسشم میکنم پرتم می‌کنه اونور😂تو خیابون بغلشم میکنم میگ عه نکن دوستام میبینن زشته😂😂دیگ یک ...

جدیدا بقیه خیلی رفتن تو بحر فیلما آخه هی بگی میرم میرم خب مشخصه دیگه واسش مهم نیست از بس شنیده😂😂

این نمونه بارز یه مرد ایرانیع،دمت گرم😂😂