2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21760 بازدید | 400 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا هم که مدل نوشتارشون شبیه هم نیس مخصوصا اون سه نقطه ها و 💔

چ ربطی داره؟

ادم ک دردش مث هم باشه حرفاش هم مث همه 

اصلا دلیل محکمی نیست

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

میدونستی داری جذب میکنی با اینکارتو حرفت هم سرطان رو هم مرگ رو؟ حق الناس ب جهنم ب خودت رحمت نمیاد،؟

نه براش مهم نیست که یا اصلا نمیفهمه شاید تو واقعیت براش اتفاق بیفته

من برای هر کی حتی از رو ترحمم دل سوزوندم سر خودم اومد یه نمونه کوچیکش دختر جاریم یبوست داشت انقد دلم براش میسوخت که چرا اینطوری شده الان دختر خودمم یبوسته و در عذاب

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همون عنوان تاپیکداد میزد ولی خوبیش اینه دیگه با اون کاربری نمیتونه بیاد رفع جلب توجه کنهمجبوره بره ...

اره😂شایدم اون کاربریش ترکیده گفته بیام با این یکم محبت بخرم

معلوم شد تاپیکای بیماری اون یکی کاربریشم فیک بوده

کاش اینجا واسه هیچکی دل نسوزونیم

اگه واقعی نباشه واقعا گناه کردی میدونی من چقدر گریه کردم واقعا که…

چقد زود گریتون میگیره واقعا😅😅

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

🤣🤣🤣👍

والا به سنگ پا گفته زکی برو کنار من جات هستم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه براش مهم نیست که یا اصلا نمیفهمه شاید تو واقعیت براش اتفاق بیفتهمن برای هر کی حتی از رو ترحمم دل ...

منم بارها این اتفاق برام افتاده

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

حیف شد اونیکی قدیمی تر بود😢

هیق 🥲

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
سرطان روده در خانمها بیشتر در ۵۰ سال به بالا اتفاق میوفته ولی از ۳۰ سالکی اولش با کلون کولیت و کرون ...

ولی بچه یکی از همسایه های ما فکر کنم 5 یا6 سالش بود ک سرطان روده گرفت 

البته مطمئن نیستم سرطان معده بود یا کولون، اما مربوط به دستگاه گوارش بود 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍