2777
2789

شوهرم یه شریک داره الان شراکت بهم زدن و حساب کتاب کردن باید یه مبلغی به شوهرم بده الان یکسال گذشته  هنوز نمیده میشه راهنمایی کنید اگه دعایی خوندید جواب گرفتید ممنون میشم به منم بگید خیلی دیگه ناچار شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روایت داریم وقتی پیش ظالم میری و کارت پیشش گیره قبل رفتن سه تا توحید بخوان و به خدا پناه ببر و ازش بخواه کارت انجام بشه   با توحید اول انگشت کوچیک دست چپ رو میبندی با توحید دوم انگشت کنارش و با توحید سوم انگشت وسط دست چپ این سه تا انگشت رو باز نمیکنی تا از پیشش برگردی   برای کارهای اداری همیشه جواب میده همیشه خودم اینکارو میکنم 

روایت داریم وقتی پیش ظالم میری و کارت پیشش گیره قبل رفتن سه تا توحید بخوان و به خدا پناه ببر و ازش ب ...

چه جالب .

کار من اداری نیست البته شریک شوهرم پولمون نمیده هر کار می‌کنیم. هی میگه ندارم صبر کن و ...یکسال گذشت دیگه اون پول ارزشش از دست داده

بخدا اینقدر ناچار شدم که بگن فلان دعا نویس هم برو میرم شما دعا کنبد برام واقعا خسته شدم

من حوصله بحث ندارم ها ولی باچشم باز نگاه کن به زندگیت وخودتو سرکار نزار...دعانویس چرته....واگه کاری بخواد بشه تایمش برسه میشه ...