2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21025 بازدید | 400 پست
خارج از سایت باهاش در ارتباط بودی بعد از استوری دوستش اونم بعد از ۴ ماه فهمیدی مرده؟

بله چون پشت کنکورم

کاش بجای سوال بی مورد کامنتام کامل بخونید

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
کاش زودتر اینکارو میکردی تا کاربرا با سوالاشون کچلم نکنن

میدونستی داری جذب میکنی با اینکارتو حرفت 

هم سرطان رو هم مرگ رو؟ 

حق الناس ب جهنم 

ب خودت رحمت نمیاد،؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زودتر اینکارو میکردی تا کاربرا با سوالاشون کچلم نکنن

چجور دوستی هستی که از فوت دوستت ناراحت نیستی

اومدی تاپیک زدی 

صحبت میکنی😐😐

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

تاپیک فیک هم حدی داره یه تاپیک ناراحت کننده میزنن قلب آدم درد میگیرهدیگه هیچ تاپیکی رو نمیشه باور ک ...

دیگه چقد ادم باید بیخود و تشنه توجه باشه که دست به همچین کارایی بزنه

چیشدع باز یکی بم بگه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بله چون پشت کنکورمکاش بجای سوال بی مورد کامنتام کامل بخونید

😐😐😐😐 سنگ پای قزوین به روایت تصویر

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

@من_عشقم

همون عنوان تاپیک

داد میزد  

ولی خوبیش اینه دیگه با اون کاربری نمیتونه بیاد رفع  جلب توجه کنه

مجبوره بره سیمکارت بخره 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
همون عنوان تاپیکداد میزد ولی خوبیش اینه دیگه با اون کاربری نمیتونه بیاد رفع جلب توجه کنهمجبوره بره ...

حیف شد اونیکی قدیمی تر بود😢

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞