2777
2789
عنوان

از خانومای دیگه جلو همسرتون تعریف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نباید صحبت بکنی من حتی وقتی از زیبایی یه زن پیش یه مرد میگم مامانم بهم میگفت از این حرفا اینجا نز ...

شاید باورت نشه تازه میگفت عمله مثلا خانومه میگفت نههههه بابا

منم نمیگم

والله من دلیلی نمیبینم بگم شوهرم جلب اون خانم بشه باید فکر کنه زنش از همه بهتره تازه خودم بیام بگم اون زنه از من بهتره دیونم مگه  شوهرم هم ندیدم تا حالا از مردی چیزی بگه یا تعریف کنه 

خانومه چند سالش بود؟ چه مدت گذشته بود از ازدواجش؟ بیچاره شاید میخواسته خودش و اوپن مایند نشون بده بگه مثلا من خودم و خیلی قبول دارم و خیلی آدم باحالی هستم و راحت درباره بقیه حرف میزنم ... طبیعی نیست اصلا کارش و بدم میاد از این مدل روشن فکری مطمتنا اینطوری باعث میشی شوهرت تو رو با اونا مقایسه کنه ووقتی میکه کاش منم مثل اون خانوم بود شوهرشم میگه کاش من جای شوهر اون خانوم بودم

خانومه چند سالش بود؟ چه مدت گذشته بود از ازدواجش؟ بیچاره شاید میخواسته خودش و اوپن مایند نشون بده بگ ...

۳۴سالشه ،چهارده ساله ازدواج کرده ،واقعا اعصاب منو خورد کرده بود