2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 18895 بازدید | 400 پست
تو تاپیکای قبلیش همش راجبه ترمیم نمره صحبت کرده حتی تو ییکیش گفته من درس دینی خیلی ضعیفمبعد میگی درس ...

عجب...

درسش عالی بود ۱۷ سالگی بیماریش شدید شد

زیاد میرفت پزشک و بستری میشد

۱۴۰۲ خرداد امتحانات نهایی بعد سه امتحان اولش آنفولانزا گرفتتش و چون بنیه ش ضعیف بود نتونست بقیشو بده چون مدام بستری و ایزوله میشد 

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه هرکی ترمیم کرده یعنی درسش ضعیف بودهدنبال زیر بغل مار میگردینامیدوارم دروغ باشه ولی کاربرها دارن ...

فقط ترمیم مد نظر نبود لطفا ادامشم بخون که میگفت تو دینی خیلی ضعیفم

کسی که درسش خیلی خوبه تو هیچ درسی ضعیف نیست

حالا دیگه بگذریم

اینجا هرکسی ازاده مطلبیو باور کنه یا نکنه

حرفاشم که باهم نمیخونهواقعا چرا نمیترسن بعدا به همین درد مبتلا بشن؟؟؟والا من از رو محبتم برای هر کی ...

عزیزم من تاپیک های اون دختر رو‌خوندم خیلی وقت بود از بچگی علائمشو داشت اما فکر نمی‌کردن چیز خاصی باشه چون شباهت ب سرطان نمیداد وقتی رفته بود چکاب فهمیده بود سرطان داره 

فقط حواست باشه که دیگه با اون کاربریت تاپیک نزنی 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
فقط ترمیم مد نظر نبود لطفا ادامشم بخون که میگفت تو دینی خیلی ضعیفمکسی که درسش خیلی خوبه تو هیچ درسی ...

هرکسی بالاخره تو یه چیزی ضعیف داره

بله هرکسی آزاده هرچیزی رو میخواد باور کنه 

ولی حداقل اگه میگید استارتر دروغ میگه دلایل مضحک نیارید محکمه پسند بیارید

من نمیگم دروغ میگه یا راست، ولی دلایل شما کودکانه بود با احترام

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

چرا بترسم وقتی خودم مشکل معده و سلیاک دارم؟

چرا بترسم وقتی خودم مدام از بیماریم گله میکردم و فهمیدم اون از من اوضاعش داغون تره و تا حد سرطان پیش رفته؟

دلیل آشناییمون از اول درد مشترکمون بود من آرزومه الان زیر خاک باشم از چی بترسم؟

فقط حواست باشه که دیگه با اون کاربریت تاپیک نزنی

باشه ممنون از یاداوریتون.

اگر نمی‌تونید با حرف زدنتون کمک کنید با حرف نزدنتون کمک کنید لطفا 

سرطان روده در خانمها بیشتر در ۵۰ سال به بالا اتفاق میوفته ولی از ۳۰ سالکی اولش با کلون کولیت و کرون شروع میشه بعد تازه توسن ۵۰ به سرطان تبدیل میشه مال من الان ۳۴ سالمه هفت سال پیش با کولون شروع شد الان یکم شدیدتر شده دکتر کفت بهش نرسی یکمدت دیگه میشه سرطان واقعی البته الانشم لامصب شبیه سرطانه برید تو نت سرچ کنید دختر ۱۹ ساله سرطان اونم گوارش 🤔🤔 چرا سرطانهای دیگه ممکنه تو سن کم اتفاق بیوفته اما روده نه اصلا