2777
2789
عنوان

خانوما من چ اسیری شدم بخدا ازدست مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 91 پست

راه جدا ندارن خونتون؟حفاظ بزن😶‍🌫️😅

مامان بزرگ من آنقدر زلیل هست که خودش برای اینکه عروسش اذیت نشه و ناراحتی نکشه براشون حفاظ زد حیاط رو جدا کرد 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راه جدا ندارن خونتون؟حفاظ بزن😶‍🌫️😅مامان بزرگ من آنقدر زلیل هست که خودش برای اینکه عروسش اذیت نشه ...

زلیل نیست از شعور و شخصیتشه 

مادر بزرگ‌منم همینکارو کرد 

اینقد ادم با وجدان و باشعور ندیدم واسمون عجیب شده

صحبت کن و مشکلتو بگو که آره من دوست ندارم کسی همینطوری بیاد خونه ام چون شاید لباس مناسبی تنم نباشه

چی بگم اهه؟ باورت میشه چندیت بار واقعا لخت بودم ازحمام اومده بودم پدرشوهرمو فرستاد بدون تماس بالا خدارشوکر درقفل بود ولی خب یهویی اومدن چ دلیلی داره

🙃خونته راحت باش کسیم اومد تو از ادب نداشته و بی نزاکتیشه غصه شعور و فهم نداشتن دیگرانو نخور زندگیتو ...

بخدا خسته شدم

وسط لحاف بود اخه بخاری اتاق خراب شده هال میخوابیم مطمعنم زنگ میزنه بیا پایین میگ چرا وسط بخاف بود!