2777
2789
عنوان

خانوما من چ اسیری شدم بخدا ازدست مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 91 پست
سخته میدونم توهم حریم و آرامش زندگیتو میخوای خودشون مشکل دارن همسرت باید تذکر بده تو کارتو بکن اخرش ...

اول سرکلید داستان داشتیم بزور کلید خونموگرفتم بنظرت ایشون کلید داشت من نبودم یهو نمیومد داخل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگت زلیله؟؟؟چرا؟

گفتم که عروساش بهش توهین میکنن میگن تو زندگی ما دخالت نکن راه رو جدا کرد گفتن ما نمی‌خواهیم خونت بشینیم برامون خونه بخر،براشون پول جور کرد خرید

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

درمونو عوض کنیم چی ضد سرقت بازنمیشه ن؟

ضد سرقت برای اینه که دزد نتونه باز کنه و وقتی قفلش میکنن به راحتی باز نمیشه ، چکاریه این همه هزینه برای یه در

همون دستگیره رو عوض کنید ازینایی که گرده 

واقعا بعضیا دست خودشون نیست و هرچی غیرمستقیم بگی نمیفهمن پس مستقیم و رک بگو

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
ضد سرقت برای اینه که دزد نتونه باز کنه و وقتی قفلش میکنن به راحتی باز نمیشه ، چکاریه این همه هزینه ب ...

اها دستگیره هم میشه پس خب بهتر اگر‌پولم نرسید دستگیره عوض میکنم انفاقا قفلش هرز شده

خب شما یعنی مشکلی نداری بهو لخت ازحمام اومدی لباس نپوشیدی یکی پشت در خونت بخوادبیادتو

من خودم تو ی ساختمونم مادرشوهر خواهر شوهر یهو میان ولی ما درمون یک طرفس اناهم چون مارو میخوان میان وگرنه خوشسون نیاد ک نمیان 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉