2777
2789

من از رو دوس داشتن میگیرم بغلش  فشارش میدم دندونمو رو هم فشار میدم یا مثلا زیر گردنش که نرمه دست میزنم اونم هی میاد سینمو البته از رو لباس فشار میده دندونشو فشارمیده روهم به شدت از این کارش بدم میاد هردقبقه هم تکرار میکنه جرات نمیکنم بشینم پیشش میدونه بدم میاد نقطه ضعفمو فهمبده نمیتونم بی محلشم کنم بدم میاد میترسم روش بمونه .برا مثلا مامانمو یا مادرشوهرمم ابن کارو میکنه یا حتی شوهرم.سر این کارش همش در حال جیغ و دادم هی میگم‌ نکن یا خواهش میکنم نکن زبون خوشم فایده نداره. حتی کتکتم.خیلی عصبیم کرده .روشم چسب زدم گفتم ببین اوف شده فایذه نداشت.باباش که میاد این کارشو بیشتر انجام مبده میدونه جلو باباش دیگه نمیتونم انقد جیغ بزنم که نکن.چندروزم هست میاد سرشو میذاره میگه میخام ممه بخورم.الکی از رو لباس اداشو در  میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم همین

پسر منم ۳ سالشه 

می‌دونه بدم از غر زدن میاد عمدا غر میزنه وقتی باباش میاد بدترش می‌کنه چون می‌دونه باباش نمیزاره دعواش کنم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

شاید درست ازشیر جداش نکردی داداش منم یه مدت اینکارومیکرد وقتی سه ساله بود منم خییییلی بدم میومد ولی مامانم یمگفت بچس نمیفهمه که بعدا ازسرش افتاد بهتره واکنش نشون ندی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

تنها چاره اش بی محلی و حواس پرت کردنه که نمیتونی خب 

مگرنه سه سالگی سن لجبازیه بچه اس اصلا توقع نداشته باش چون با آرامش میگی نکن اونم بگه چشم و تمام!

داد و کتک هم بدترش میکنه حتی باعث میشه رو دیگران هم پیاده کنه

ببین بچه چطوری سرکارت گذاشته 

چون جیغ زدی حساسیت نشون دادی رفتار دوگانه داشتی 

از این به بعد وقتی اومد این کارو انجام بده با قاطعیت) با دعوا نه ها( بهش لگو نمیشه و اجازه نده این کار رو انجام بده 

مطمئن باش اولش برای اینکه لجبازی کنه بدتر میکنه یا یه کار دیگه انجام میده گه بیشتر حرص بخوری ولی تو بیتفاوت باش کم کم از سرش میفته

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد