2777
2789
عنوان

خانوما من چ اسیری شدم بخدا ازدست مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا درزززز در بازه!

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بخدا روم نمیشه همش توخونم نشستم امادم یکی بیاد

چرا نمیرید جای دیگ از خونش 

اونم احتمالا از قصد میکنه تا برید جای دیگ خونه بگیرید 

جاتون اجاره بده ماهی حداقل ده میگیره 

مادرشوهرم این کارها را زیاد می‌کرد 

وقتی رفتیم اعتراف کرد 

وقتی میشه به راحتی مشکلی رو حل کرد،ی دستگیره خرید که فقط در از داخل باز شه.دیگه چرا فکرت درگیر باشه ؟؟ اینکه هر بار خواست بیاد دم خونه تون اول زنگ بزنه به نظرم اصلا لازم نیست،مگه چند تا بچه داری؟خونه تو همیشه تمیز نگه دار،دیگه نگران یهویی اومدنشون نباش،من همیشه خونم تمیزه،مادر شوهرم زنگ نمیزنه که داره میاد،اگر ی زمانی مریض بودم و نتونستم هم تمیز کنم،اومد برام مهم نیست

وقتی میشه به راحتی مشکلی رو حل کرد،ی دستگیره خرید که فقط در از داخل باز شه.دیگه چرا فکرت درگیر باشه ...

خب عزیزم من یروز پریودم یروز مریضم میخوام تو خونم بخوابم چجوری همش پتوم جمع کرده باش شوهرم ازباشگاه میاد لباسشومیزازه گوشه خونه من چجورب دارم ناهارمیزارم اونم جنع کنم من ک نمیتونم همش نگران باشم یکی درو واکنه اخه