2777
2789
عنوان

می‌خوام بدم دیت بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 64 پست
دیت اول شما چیزی نمیخری خودم نمیدونم درخواست دیت از کی بوده ولی اگر از سمت ایشون بوده ایشون باید پول ...

آخه من می‌خوام دعوتش کنم کافه اون که اینجارو نمیشناسه

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
تاثیرات کنکوره خواهر

استعدادای نهانت عیان شده😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خارتتتت کنه من جر خوردم🤣🤣آیدی تلگرامت و داشته باشم؟؟

سنگین رنگین میری و خز بازی در نمیاری..‌

تارف حساب کردن کافه و چمیدونم بزار من حساب کنم نداریما..

دیت اول هرچی سنگین تر و محترم تر باشی بیشتر ب چشم میای..

کادو مادو نخری ک فش خارمادر میشنوی ازم..

خدا خارتتتت کنه من جر خوردم🤣🤣آیدی تلگرامت و داشته باشم؟؟

😂😂😂

ار عزیزم حلع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سنگین رنگین میری و خز بازی در نمیاری..‌تارف حساب کردن کافه و چمیدونم بزار من حساب کنم نداریما..دیت ا ...

بابا مهمون من صگگگ اون دیگههه کافه🤣🤣🤣دعوتش کنم خودشم حساب کنهههه وای خدایاااا

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
مهمون منه گفتم شاید زشت باشه کافه رو برای اولین بار حساب نکنم😑😑😑😑😑

توروخدااین چه کاریه آخه چراخودتون وناچیز می بینین من سری اول نامزدمو دیدنی اندازه یه وانت بگم اغراق کردم پشت ماشین پر کادوبود برام آورده بود بایه دسته گل گنده 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام