2777
2789
عنوان

به نظرتون برم کلاس نقاشی یا وقت هدر دادنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
نقاشی فقط عشق میخادکسی که عاشق کارشه اونو وقت هدر دادن نمیدونه بهتره بری سراغ یچیز دیگه

:/

کی گفته دوست ندارم؟ گفتم افسردگی شدید دارم تراپیستم گفت برو نقاشی ولی خودم آخر همه چی به این میرسم که الان چی بشه فلان کارو بکنم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
سرگرمی میری دیگه بهتر از هیچه من خودم کلاس نرفتم ولی از اینترنت و... یاد گرفتم واسه سرگرمی میکشم کار ...

من اینترنتی یه بار کلاس سیاه قلم شرکت کردم چیزی نفهمیدم آخه همه جا برام سوال پیش میومد ولی کسی نبود بپرسم به نظرم استاد بالا سرم باشه خیلی بهتره

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم تو فضای مجازی آدم رو سوق میدن به سمت کارای دلی ،میگن آره برو عشق کن برا دلته و ...

اما زندگی و هزینه هاش دل نمیفهمه ،پول میخاد 

تایم طلاییتو  صد برا دل نزار برو دنبال راه عقلانی

مستقل که بشی به غذای روح و شکم باهم میرسی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

وایی اگه من وقت داشتم میرفتم نقاشی روی بوم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

من تو کل دوران مدرسه تو نقاشی ضعف داشتم دخترم چهار سالشه می خواهم از هفته بعد بفرستمش یک مدت کلاس نقاشی اگه علاقه داشت که ادامه میدم برای اگه دوست نداشت در حدی که بتونه برای خودش انجام بده هم عالیه

:/ کی گفته دوست ندارم؟ گفتم افسردگی شدید دارم تراپیستم گفت برو نقاشی ولی خودم آخر همه چی به این میرس ...

حتما برو بقول دکتر هلاکویی انقدر باید وقتمونو با کارای خوب پر کنیم که دیگه فرصت به فکرای بد و کارای بد ندیم 

بعدم ادم اون تایمی رو که از چیزی لذت میبره هیچوقت هدر نداده 

ببین عزیزم تو فضای مجازی آدم رو سوق میدن به سمت کارای دلی ،میگن آره برو عشق کن برا دلته و ...اما زند ...

من افسردگی دارم و اتفاقات بدی برام افتاده فعلا مهم ترین چیز برام اینه یه ذره دلم خوش باشه مثل قبل

من افسردگی دارم و اتفاقات بدی برام افتاده فعلا مهم ترین چیز برام اینه یه ذره دلم خوش باشه مثل قبل

نقاشی و رنگ امیزی ارومت میکنه ،انجامش بده 

خودتو که پیدا کردی بپر رو هدفت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ