2777
2789

هرکی یه مدل درست میکنه یکی با پیاز زیاد و فلفل و سسش میزاره دمی دم بکشه 

یکی مباد اول سرخ میکنه بعد سس درست میکنه داخلش میزاره

یکی اول توی آب نمک میخابونه

یکی شب تا صبح تو زعفران و پیاز و فلفل دلمه میخابونه صبح سرخ میکنه سس میزن

یکی میاد فلفل زردچوبه میزنه سرخ میکنه بعد سس میزنه

یکی اول میپزتش بعد سرخش میکنه سسشم میزاره غلیظ بشه 

طلایی ترین روش چیه کلافه و گیج شدم واقعا دوست دارم بهتربن روش رو پیدا کنم آسون باشه خوشمزه باشه مجلسی باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه اینا خوشمزه میشه شما باید به همه روش ها درست کنی وروش محبوب خودت رو پیداکنی بیشتر سلیقه ای هست من خودم شب تا صبح تو اب نمک وابلیمو میخوابونم صبح سرخ میکنم و توش پیاز وهویج وفلفل دلمه میریزم با زعفرون میزارم بپزه

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
بگو ممنون میشم

پیاز فراوون هویج رنده شده فلفل دلمه رنده شده ی مقدار ساقه کرفس اینا سرخ میشه رب و نمک و فلفل یمقدار کم دارچین  مرغ رو سرخ میکنی میندازی توش در اخر زعفران همراهش خلال بادوم زرشک خلال پسته یکم ب اونام زعفرون میزنی بعدم با کره سرخ میکنی

من هربار یه مدلی میپزم

ولی این مدل خیلی دوس دارم

مرغ جداگونه میذارم بپزه وقتی پخت خوب توروغن سرخ میکنم میذارم کنار

تو یه ماهیتابه پیاز نگینی شده سرخ میکنم،هویج وفلفل دلمه ایم سرخ میکنم

بعد رب گوجه رو سرخ میکمم جداگونه اصاف میکمم با ادویه بعد ابِ مرغ و اضاف میکنم و مرغا رو میچینم تو سس اخر سرم نخود فرنگی وزرشک

یه ربع ساعت که با سس جوشید امادس