2777
2789
عنوان

می‌خوام بدم دیت بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مسیر طولانی و داره بخاطر من میاد نمیخوام‌ بد فکر کنه کافه رو از قبل حساب کنم چطوره؟ دیگه هیچ حرک ...

نه نه حساب نکن ببین اصلا پسره خسیسه یا نه😐

فوقش بخوای چیزی بخری یه شاخه گل بخر 

دیگه هیچی نخر 

بذار ببین اخلاق اون چطوریه

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

خدا ازت نگذرهههع🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا عصبیم کردی

این الان باید دغدغه ی اون باشه

تو خانوم خانوم بری

خانوم خانوم بیای

تازه اگ ماشین داره بگو بیاد دنبالت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه نه حساب نکن ببین اصلا پسره خسیسه یا نه😐فوقش بخوای چیزی بخری یه شاخه گل بخر دیگه هیچی نخر بذار بب ...

مهمون منه گفتم شاید زشت باشه کافه رو برای اولین بار حساب نکنم😑😑😑😑😑

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
آخه مسیر طولانی و داره بخاطر من میاد نمیخوام‌ بد فکر کنه کافه رو از قبل حساب کنم چطوره؟ دیگه هیچ حرک ...

هیچکاری نکن این تویی که باید انتخاب کنی.اون باید برات تلاش کنه و خودشو بهت نشون بده

بخدا عصبیم کردیاین الان باید دغدغه ی اون باشهتو خانوم خانوم بریخانوم خانوم بیایتازه اگ ماشین داره بگ ...

آخه مسافرت رفته برام کادو گرفته گل هم مطمئنم میگیره ضایس من دست خالی برم خواهررررر

کافه رو حساب کنممم؟؟؟؟🤣🤣

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
آخه مسافرت رفته برام کادو گرفته گل هم مطمئنم میگیره ضایس من دست خالی برم خواهرررررکافه رو حساب کنممم ...

برو گمشوووووووو

هرکی دعوت میکنه اون باید حساب کنه

بذا اون پسر از اول بدونه چطور باید بات برخورد کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آخه مسافرت رفته برام کادو گرفته گل هم مطمئنم میگیره ضایس من دست خالی برم خواهرررررکافه رو حساب کنممم ...

به هیچ وجههه.خواهرانه بهت میگم واقعا نکن.پسر هرچقدر خدمات بیشتری بده گزینه بهتریه.مردا تا سرمایه گذاری مالی رو دختری انجام ندن اون فرد واسشون جدی نمیشه