2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 107 پست
هویچ و فلفل دلمه رنده شده عطر بیشتری دارن تا نگینی؟! ی بار خونه یکی چلو گوشت خوردم هنوز مزش یادمه گف ...

من خودم خوشم نمیاد تیکهای نگینی بیاد زیر زبونم تبدیلش میکنم به پوره سیشم بهتر میشه ظاهرش و طعمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم خوشم نمیاد تیکهای نگینی بیاد زیر زبونم تبدیلش میکنم به پوره سیشم بهتر میشه ظاهرش و طعمش

با رنده کردن پوره میشن یا باید بعد پخت سسو با گوشتکوب برقی پوره کرد

راستی برای درست کردن مرغم باید بندازیش تو اب نمک دو سه ساعت بخوابه تا بوش بره راز اکبر جوجه معروفم ه ...

اگر نجوشه اول آره الان بنظرم برای مرغ های دمی هم باید این کارو کرد

من از پست اولت عکس گرفتم که همه روشارو امتحان کنم🤣🤣🤣🤣

امااااا...روش خودم....

مرغارو میشورم،بعد به مدت یکساعت تو آب و مقداری سرکه سفید میخوابونم ، هم رنگشون کاملا سفید میشه هم بوی بدشو میگیره کاملا👌

درمیارم ، یه آبی روشون میگیرم 

تو روغن زعفران ، ادویه کاری ، زردچوبه،نمک ، فلفل ، دارچین و زیره سیاه و کمی زنجبیل میریزم و مرغا رو توش سرخ میکنم با حرارت ملایم

بعد تو قابلمه پیاز رنده شده رو سرخ میکنم ، کرفس رو هم میریزم تفت میدم ، هویج رو هم اضافه میکنم ،ادویه های بالارو بجز دارچین از هر کدوم کمی اضافه میکنم ،رب هم میزنم و میذارم خوب سرخ شه ،مرغا رو میچینم چند تا دونه فلفل دلمه هم قاچ میکنم میندازم توش و دوتا چوب دارچین هم میندازم و آب جوش میریزم روش در حدی که روی مرغا رو بپوشونه و با حرارت ملایم میذارم خوب بپزه و جا بیفته و سسش غلیظ شه دست آخر هم نمکشو میزون میکنم و کمی هم زعفران آب شده میریزم 

هر کی اومده خونه مون خورده محال بوده تعریف نکنه،بلا استثنا همهمه تعریف کردن و با اشتها خوردن ،آوازه ش تو فامیل پیچیده

یه ذره هم بوی زهم نمیده 

اینم امتحان کن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
من از پست اولت عکس گرفتم که همه روشارو امتحان کنم🤣🤣🤣🤣امااااا...روش خودم....مرغارو میشورم،بعد به ...

یه روش دیگه هم یکی تو تایپکت گفته متفاوته البته دوتا روش هستن هخخخ اونارم درست کن نتیجشو بهم بگو 😂😂😂

نه چیزی نمیخواد عزیزکم با همون سس پخته میشه دیگه قشنگ میره خوردش امتحان کن متوجه میشی

حتما فردا امتحان میکنم بهت میگم نتیجشو اخه براب جاریم میخوام بپزم گفتم چیز خوبی باشه راستی یه چیز دیگه سوپ چجور‌درست میکنی اگر روش خوبی بدی اونم بهم بگو بنظرم کد بانویی اخه روشت به دلم نشست