من از پست اولت عکس گرفتم که همه روشارو امتحان کنم🤣🤣🤣🤣
امااااا...روش خودم....
مرغارو میشورم،بعد به مدت یکساعت تو آب و مقداری سرکه سفید میخوابونم ، هم رنگشون کاملا سفید میشه هم بوی بدشو میگیره کاملا👌
درمیارم ، یه آبی روشون میگیرم
تو روغن زعفران ، ادویه کاری ، زردچوبه،نمک ، فلفل ، دارچین و زیره سیاه و کمی زنجبیل میریزم و مرغا رو توش سرخ میکنم با حرارت ملایم
بعد تو قابلمه پیاز رنده شده رو سرخ میکنم ، کرفس رو هم میریزم تفت میدم ، هویج رو هم اضافه میکنم ،ادویه های بالارو بجز دارچین از هر کدوم کمی اضافه میکنم ،رب هم میزنم و میذارم خوب سرخ شه ،مرغا رو میچینم چند تا دونه فلفل دلمه هم قاچ میکنم میندازم توش و دوتا چوب دارچین هم میندازم و آب جوش میریزم روش در حدی که روی مرغا رو بپوشونه و با حرارت ملایم میذارم خوب بپزه و جا بیفته و سسش غلیظ شه دست آخر هم نمکشو میزون میکنم و کمی هم زعفران آب شده میریزم
هر کی اومده خونه مون خورده محال بوده تعریف نکنه،بلا استثنا همهمه تعریف کردن و با اشتها خوردن ،آوازه ش تو فامیل پیچیده
یه ذره هم بوی زهم نمیده
اینم امتحان کن