2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 126 پست
خوب باشه!دوران زندگی قبیله ای خیلی وقته گذشتهقدیم ها روی روابط خونی تاکید میشد چون براساس این روایط ...

متوجه منظورم نشدین من با توجه به شرایط اون کاربر این جواب دادم وقتی تخمک اهدایی گرفته چرا بگه بچه من نیست من میگم بچته و حیفه این حرف نزن شاید بچت بفهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بشین زنذگیتو کن. 

باورکن بچه معجزه نمیکنه تو زندگی 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
خون من تو رگاش نیست من فقط نه ماه تو شکمم نگهش داشتم

من صداقتت دوست داشتم امااون بچه ازخون وجون شماتغذیه کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره خدا منو عقل بده،چند سال گریه کردم و التماسش کردم تا بم داد

خدا برات حفظش کنه مردها خیلی نگاهشون به دهن ماست مواظب حرفات باش دقیقا حرفت روش اثر میزاره و حس میکنه بچه تو نیست و فقط مال اونه یا کلا از زندگی باهات دلسرد میشه علاوه بر اون روی روحیه خودت و بیشتر فرزندت اثر بد میزاره و ...

والا تو کشور داره انجام میشهبنظر شخصی من که مشکل داره...اصلا برام باورپذیر نیست که بدون مشکل شخصی با ...

منم هر جور فکر میکنم،اینکار مشکل داره...حس بدی داره

مرد هم بالاخره غیرت داره نمیتونه با خودش کنار بیاد.....

همینطور که شما گفتین کار درستی نیست....منم باشما موافقم

بله کلا به استارتر گفتم اگه شوهرت مثل من بیشعوره قید اینکارو بزن

عزیزم شمادم محترمی هستیداتفاقاادمای صادقی چون شمامیتونن به استاترکمک کنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖