2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 126 پست
اصلا درک نمیکنم چرا انقدر بچه رو برای خودتون بزرگ میکنید؟! بچه های دیگران چه گلی زدن به سر مامان و ب ...

تصورات ایرانی هاست عزیزم انگار که فقط باید زاد و ولد کنیم 

و گرنه بی مصرف هستیم 

به نظرم من اصلا این طوری نیست یکی میتونه ۱۰ تا بچه داشته یکی هم اصلا بچه نداشته باشه چه اشکالی داره آخه 

به خاطر بچه نداشتن ازدواج موفق رو از دست میدن و بعد با یه ازدواج ناموفق بچه دار میشن و پشیمون😔

بچه انقدر مهم‌ نیست که ادم از کسی که دوستش داره دور شه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس ازمایش اسپرمش میزاری؟به ماهم گفتن اسپرم اهدایی.شوهرمم گفت طلاق بگیر.اما اسپرم اهدایی نهاز خداوند ...

میخاستم بگم چون حرف دکترابادهوا اگه خدا بخواد میشه خداروشکرنی نی داری

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
اصلا درک نمیکنم چرا انقدر بچه رو برای خودتون بزرگ میکنید؟! بچه های دیگران چه گلی زدن به سر مامان و ب ...

ببین منم با اینکه عاشق بچه هام هستم ولی اگر جای اسی بودم قید بچه رو میزدم ولی هر کسی تو زندگی یه الویتی داره.همینطور که من نمیتونم شما رو درک کنم چطور تصمیم به بی بچه زندگی کردن گرفتین ما هم نمیتونیم ایشون رودرک کنیم بعضیا بدون بچه نمیتونن خوش بگذرونن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم زندگی بعد از بچه گل و بلبل نیستفکر کردی بری بعد ازدواج کنی خوبیای شوهرتو نداشته باشه حالا بچه ...

افررین. دقیقا. 

اگه خدایی نکرده بچه یه مشکل یا مریضی هم داشته باشه که دیگه واویلا 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اصلا درک نمیکنم چرا بچه دوست ندارید خیلی عجیبی شما!!

خوبه یکی اینو بهتون بگه😐

دوست داره به جا این حرفا دعا کن دامنش سبز بشه

من مذهبی نیستم اطلاعات ندارم ولی اینکارمشکل شرعی نداره؟

اتفاقا سوال برا منم پیش اومد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عکس ازمایش اسپرمش میزاری؟به ماهم گفتن اسپرم اهدایی.شوهرمم گفت طلاق بگیر.اما اسپرم اهدایی نهاز خداوند ...

چطور عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

عزیزم شاید شوهرت خاسته امتحانت کنه میخواستی بری؟؟,بخاطربچه ؟واقعن؟بچه اونقدرمهمه ؟اگع خودت مشکل داشتی باید شوهرت پشتشوخالی میکرد ؟خداروشکرعیب ازتونیس شوهرتم ازاین به بعدبیشترعاشقت میشه از قدرت خداغافل نشودکتروعوض کن دکترامگه خداهستن نصف حرفاشون چرت وپرت

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
والا تو کشور داره انجام میشهبنظر شخصی من که مشکل داره...اصلا برام باورپذیر نیست که بدون مشکل شخصی با ...

اول چون اون شخص رو نمیشناسی که اهدا کرده

و هر دو طرف ب منظور برطرف شدن مشکل اینکار رو انجام میدن 

بعد رابطه که با شخص نداشته فقط ی اسپرم گرفته همین اونم تزریقی 

مرجع هم تایید کرده