2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 126 پست
نگووووو بچته از خونته

خوب باشه!

دوران زندگی قبیله ای خیلی وقته گذشته

قدیم ها روی روابط خونی تاکید میشد چون براساس این روایط ادم ها یارکشی میکردن و فدرت قبلیه و گروه با تعداد بچه های بیشتر بالا میرفت

‌چه نیروی کار بود و با خودش ثروت میاورد

خدمات درمانی و… هم نبود و موقع بیماری و پیری فقط بچه میتونست پدر و مادر رو نگه داری کنه

الان هیچ کدوم از اسن شرایط باقی نمونده 

توی دنیای امروز اینکه تخمک شما توی به وجود اومدن یه ادم دیگه نقش داشته چرا باید انقدر مهم باشه؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسپرم اهدایی یعنی اسپرم یه مرد دیگه رو با تخمک این خانم لقاح بدن

معذرت میخام.....بعد اون آقا که میخاد تخمک اهدا کنه کیه!!!؟؟

کی پیداشدمیکنه؟؟!

باید فامیل باشه یا هر کسی میتونه باشه؟؟!

یا اصلا تو مراکز نا باروری تخمک اهدایی وجود داره؟؟!

من دخترم تخمک اهداییه،نفسم براش میره،ولی گاهی که دعوای شدید میکنیم به شوهرم میگم اینکه بچه ی من نیست ...

داری ناشکری میکنه دیگه، مواظب عواقبش باش 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
خون من تو رگاش نیست من فقط نه ماه تو شکمم نگهش داشتم

وا؟ پس بند ناف چکارس؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

اتفاقا از خون تو تغذیه کرده ویه سری صفات هستن که بهشون میگن صفات مادری از طریق اینکه تو شکم شمان بهشن انتقال داده میشه و خیلی چیزای دیگه از شما به اون انتقال پیدا کرده که هنوز کشف نشده نذار بچت این حرفا بشنوه،میدونم اوج عصبانیت میگی ولی امکان داره بچت بشنوه و بفهمه،حتی اگه از پرورشگاهم میاوردیش بچه تو بود 

من دخترم تخمک اهداییه،نفسم براش میره،ولی گاهی که دعوای شدید میکنیم به شوهرم میگم اینکه بچه ی من نیست ...

پس اون رشدی که تو بدنت کرده اون کلسیم و اون جفت و بند ناف و اون همه موادی که از بدنت برده چیه

این فکرو نکن عزیزم🥰

چه بد.اصلا نباید اینو بگید.اگه بزرگتر بشع،بشنوه دخترت،مژدونی چقدر روش تاثیر بدی میزاره.دیگه نگو تا از روی زبونت بیفته.

بند ناف هم که برگ چغندره دیگه درسته ؟

واکنش بند ناف: 

جدی میفرمایید؟؟؟🤣🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

خوب عزیزم نه ماه از وجود شما تغذیه کرده

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

اسناتراین پست بخون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖