2777
2789
داری از مایی که هنوز تو این دنیاییم راجب اون دنیا سوال میپرسی؟!بنظرت ما چیزی میدونیم ک ب دردت بخوره؟

نی نی سایتیها به  درجه ای از کمال رسیدن که درمورد همه چی نظر بدن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ایمان ضعیفته!هرکی ک ایمانش قوی باشه و قران رو خونده باشه میدونه وجود داره!

تو نوزده سالگی به بقیه میگی ایمانتون ضعیفه خانم شما خیلی راه داری 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

عه چه بد !پس چیکار میکنیم همینطور سرگردان و بی هدف میچرخیم؟یا فقط تقاص پس میدیم؟

ن اینطور نیست هرکسی در اون دنیا مشغول کاری هست هر حرفی باور نکنید اینکه میگن ۳۰سال در دوزخ حرف درستی نیست 

چرا هرکس براساس اعمال و رفتار خود در عالم دوزخ هست 

تو بی دلیل آفریده نشی و بی دلیل هم نمیری.

من شنیدم اون  دنیا ادنا بقدری با اعمال خودشون درگیرن و وحشت دارن که دیگ هیچی اهمیتی نداره براشون

حتی همشون لخت مادرزادن و هیچکسی از وحشت نمیتونه کسیو ببینه

و اونایی هم ک اعمال صالح دارن بله میبینن همدیگه رو.

البته شنیدم ت عالم برزخ(قبر)اونایی ک اعمال نیکی دارن و همدیگه رو میشناسن میبینن همو، و از کسی که تازه از دنیا رفته راجب عزیزاشون توی دنیا میپرسن.

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
از ایمان ضعیفته!هرکی ک ایمانش قوی باشه و قران رو خونده باشه میدونه وجود داره!

خوب نیست این قدر با صراحت بگیم تو در ایمان ضعیفی 

این همه مطمئن نظر دادن هم اشکال داره خداوند گفته فقط من قضاوت میکنم!

ایشون اینقدر در اطراف جهان میفته سردرگمه ب جاش ب سؤالش جواب بده تا بره سمت هدفش.

من شنیدم اون دنیا ادنا بقدری با اعمال خودشون درگیرن و وحشت دارن که دیگ هیچی اهمیتی نداره براشونحتی ...

خدا بخشنده و مهربان هست‌

ولی اینقدر مردم رو از اون دنیا ترسوندن ک اعمالشون رو بجا نمیارن 

ب جاش بگو اگ بخشنده باشی حتما میبینی همیشه ب نور اشاره کن ن ب تاریکی با سپاس.

خدا بخشنده و مهربان هست‌ولی اینقدر مردم رو از اون دنیا ترسوندن ک اعمالشون رو بجا نمیارن ب جاش بگو اگ ...

درسته

اما هیچکدوم از ماها راجب اون دنیا چیزی نمیدونیم و دقیقا نمیدونم باید از نور حرف زد یا تاریکی 

من فقط یسری چیزایی که از بزرگا و اونایی ک مطالعه بیشتر دارن شنیدم و برای اسی تعریف کردم.

وگرنه هیچکدوم از ماها دقیقا نمیدونیم اون دنیا چخبره که با قاطعیت بگم حتما نور میبینی یا تاریکی:)

درستهاما هیچکدوم از ماها راجب اون دنیا چیزی نمیدونیم و دقیقا نمیدونم باید از نور حرف زد یا تاریکی من ...

ب قران رجوع کنی و نهج بلاغه و مفاتیح بخونی اون دنیا قشنگ توصیف کرده😉

نمیدونم این دیگه اعتقادی هست بگی اون دنیا چطوری هست و..

تو نوزده سالگی به بقیه میگی ایمانتون ضعیفه خانم شما خیلی راه داری

ربطی به سن و سال نداره خانم!

ما از بچگی با دلیل و مدرک برامون اثبات کردن ک اون دنیایی وجود داره

چ تو مدرسه چ تو خانواده

ایمان یعنی چی؟

یعنی اینکه ما باور داریم ک بعد از مرگ زندگی تموم نمیشه و ما وارد ی دنیای دیگ میشیم 

و.... خیلی چیزای دیگه 

نیازی ب سن و سال نداره کسی ک ب این موضوع شک داشته باشه ایمانش ضعیفه چون ایمانم تو همین چیزا خلاصه میشه

ادم خیلی مذهبی نیستم و کامل معمولیم ولی شما از هرکسی بپرسی همین چیزارو برات معنی میکنه

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

ب قران رجوع کنی و نهج بلاغه و مفاتیح بخونی اون دنیا قشنگ توصیف کرده😉نمیدونم این دیگه اعتقادی هست بگ ...

قران مطالعه کردم هم از تاریکی گفته و هم از نور و همه چی بستگی به اعمال خوده انسان داره قشنگم البته که خداوند خیلی بخشنده اس.

اون چیزی که قران گفته رو باید بازگو کرد خوده خدا هم گفته ک هر کسی شقاوت رو دنبال کنه عاقبت خوبی نداره.

بنظرم اینکه فقط از بخشندگی و قشنگیای اون دنیا بگیم ی جورایی گول زدن خودمونه☺️🌷..

خوب نیست این قدر با صراحت بگیم تو در ایمان ضعیفی این همه مطمئن نظر دادن هم اشکال داره خداوند گفته فق ...

ایمان داشتن یعنی چی؟

یک موردش اینه ک ما یقین داشته باشیم ک اون دنیایی وجود داره 

و خدا توی قران با سند و مدرک برامون ثابت کرده

کسی ک دو به شک هستش ک اون دنیا وجود داره یا نه بنظرت ایمانش قویه؟

خود کلمه ایمان  به معنای باور هستش

پس کسی ک دو به شک هستش توی این موضوع یعنی ایمانش یا همون باورش ضعیفه!

ادم مذهبی نیستم و کامل معمولیم و بر اساس چیزایی ک تو قران خوندم این حرف رو میزنم!

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل