2777
2789
ایمان داشتن یعنی چی؟یک موردش اینه ک ما یقین داشته باشیم ک اون دنیایی وجود داره و خدا توی قران با سند ...

بله این چیزای ک شما می‌فرماید درست

ولی ممکنه فردی با ایمان قوی بوده حالا براساس شرایط تردید اینطور شده خوبه بهش جواب بدیم من نمیخوام انتقاد کنم از شما نه ممکنه بنده خدا بهش بگید ایمان ضعیفی داره بیشتر بترسه کلا جا بزنه خوبه آرومتر بهش گوشزد کنیم

قصد ناراحتی شما رو ندارم .🙏💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله این چیزای ک شما می‌فرماید درستولی ممکنه فردی با ایمان قوی بوده حالا براساس شرایط تردید اینطور شد ...

عزیز منی

ن ناراحتی نداره همه مودبانه حرف میزنیم و نظرمونو میگیم گلم

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

ربطی به سن و سال نداره خانم!ما از بچگی با دلیل و مدرک برامون اثبات کردن ک اون دنیایی وجود دارهچ تو م ...

اینا رو از بچگی به همه مون گفتم ما هم قبول کردیم ولی ایمان یه چیز دیگه است مومن تو دنیا خیلی خیلی کمه این حرفای شما هم نشونه ایمان نیست خیلی هم ربط به سن داره کسیکه سرد و گرم روزگار  رو نچشیده و تجربه زیادی نداره چی میدونه از این دنیا 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن