2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از غذا عکس میزارن بازم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 119 پست
این دیگه تازه به دوران رسیده است چون خودش ندیده بود تاحالا فکرمیکنه بقیه هم ندیدن لابد🤣

😂😂 شانس ما رو باش 

یبار بهم گفت تو زشتی من تو رو آرایش نمیکنم قلبم شکست 💔

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمت خیلی‌ خاص و قشنگع واقعاً 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقاااا مثل همین فامیل مااااا من واقعا دیگه رد دادم یبار به من گفت یخ در بهشت خوردی بعد گفت نه خب ...

اخه ببین اون فامیل خیلی نزدیکه

میدونه چیزی که قراره پزش رو بده من قبلا تا تهش رو رفتم

دیگه به من پز نده لعنتی 😂😂

کاربری دست 27 نفر میباشد    

من دوس دارم اسم دخترمو بزارم اهو

یجوریه 

بنظرم خاصه  مخصوصا یه دختری تو باشگاهمونه اسمش اهوعه

خیلی شخصیت ج البی داره نازه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بله خزه و نشانه کمبود

اتفاقا استوری اینستاگرام تو گایدلاینش نوشته برای به اشتراک‌گذاری عکس غذا طبیعت تفریحات و اینا به نظرم اینکه اینستا‌نصب‌کنی‌هیچی‌شر نکنی و‌فقط‌نگاه کنی اخبار جمع کنی و‌بیای پشت سر‌مردم‌ایراد بگیری خییییلی خز تره! کاش یاد بگیریم دلخوشی های مردم تو‌چشممون‌نره

من از روزمرگی استوری میذارم از کیک و شیرینی هایی که میپزم آشپزی دیزاین شده یا حتی موقع پخت  عکاسی و کتاب خونی و بیرون رفتنم  ولی خدایی بخاطر پز و اینا نیست 

روزمرگیمه 

الان سلبریتیا از غذا و روزمرگیشون که عکس میذارن چرا کسی نمیگه بی فرهنگن؟ کلی لایک میخوره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
کاش منم دستم میکشت و قبول نمیکردم 🤣🤣🤣آفرین بهتتتتدقیقا مثل همین فامیل

دورازجونت

یه اکانت دیگه بسازکسایی که دوست داری فالوکن خودتم بزن اون راه🤣

الهی ربی ومن لی غیرک💖