2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از غذا عکس میزارن بازم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 119 پست
منظ‌ورت دختر خاله پر عقده ی منه ؟ اخه از لیوان ابشم استوری میزاره

😂😂😂ای وایییی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

این فکر خوبیههههخودم بچه بودم به بدترین شکل ممکن منو ضایع کرد 🥲

محلش نزار ن ریپلای ن دیدن پست و استوری ...حرفی هم زد همونجا جواب بده ...برو ی استوری قشنگ در مورد اسمت بزار ک مثلا همه عاشق این اسمن تا بپوکه اگرم چیزی نوشت بگو اسمم جوون پسنده طبیعیه خیلیا نپسندن ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محلش نزار ن ریپلای ن دیدن پست و استوری ...حرفی هم زد همونجا جواب بده ...برو ی استوری قشنگ در مورد اس ...

قربونت برم که انقدر مهربونییییی

همین کار رو میکنم از این به بعددددد

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بله درسته کافه من دوس دارم استوری گزاشتن رو از محتویات عکس گزاشتن در هر صورت قشنگ نیست منم واس اسمم ...

اسمت قشنگه مهم اینکه خودت دوست داشته باشی 

هیچ ‌وقت اینقدر اعتماد ب نفست پایین نباشه ک با حرف یه نفر بهم بریزی

اسی عکس گذاشتم نیومداومداستوریش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حرص نمیخورم بابت اینا بابت حرف هایی که بهم زده بچه بودم

اینواستوری کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینواستوری کن

این عالیهههه😂😉

بقیه رو هاید میکنم میزارم خودش بمونه و استوری میکنه 

اسمت قشنگه مهم اینکه خودت دوست داشته باشی هیچ ‌وقت اینقدر اعتماد ب نفست پایین نباشه ک با حرف یه نفر ...

فدای تو بشمممم مرسییی

بعدشم اسمت خیلی قشنگه آهو تک وخاص

مرسی عزیزم دلم ❤️

یکم جلو جمع گفت منم بچه بودم روم تاثیر بدی گزاشت 😢

اسی اسمت قشگنه کار به بقیه چیزات ندارم دمشون گرم اسم قشنگی برات گذاشتن مقصرم خانوادت بودن ازت دفاع ن ...

مرسی عزیزممممم❤️😘😘

مامانم گفت  جوابشو داد ولی چون جلو جمع کن منم بچه بودم یه جوری شدم...