2777
2789
عنوان

یه حس بدی دارم 😑

213 بازدید | 21 پست

پارسال همین حوالی به بعد بود که علاقه مند شدم به مقدار زیاد به یه سال بالایی ...خوب تا حدی دو طرفه بود ...

ایشون و سه نفر از بچه های سال بالایی تنها کسایی بودن که باهاشون در ارتباط بودم و یه جورایی به هم ربط داشتیم ...

بگذریم ،یواش یواش ارتباط من زیاد شد و خوب این وسط سو تفاهمایی برای فرد مورد علاقه ام پیش اومد و سر این جریان و یه سری مسائل دیگه کم و کم ترش کردم به مرور تا این ترم ...این ترم دیگه خیلی کم شده ،با فرد مورد علاقه امم خیلی وقته در ارتباط نیستم فقط ارتباط چشمیمون همچنان باقی مونده ،هر چند اون وسط یکی از پسرای همکلاسیشم زیااااد نگاهم میکرد و حتی باهام خوب بود ولی یه سری با همین پسر مورد علاقه ام منو دید ،اونم حتی نگاهم میکنه ولی یه بار سلام کردم جوابمو نداد دیگه سلام نکردم بهش ...

بقیه شو تو کامنتا مینویسم 

ولی چیزی که برام عجیبه زیاد ،هم ورودیاشن به خصوص دخترا ! یه جور نادرستی نگاهم میکنن !با یکیشون که دوست بودم از اواسط ترم دیگه جوابمو نمیده و دختره 😐درسیم بوده و واقعا نگران بودم در حالیکه قبلا چیزی بود براش سریع اوکی میکردم ،بهم برخورده واقعا ...

من واقعا نمیدونم چی کار کردم اون وسط که اینجوری باهام برخورد میشه ! همه اش میگم نکنه چیزی تو کلاسشون هست و من خبر ندارم ولی میدونم پسره با هیچ دختری نمیگرده ،زیادم با همکلاسیاش نیست مگر با چند تا پسر که میشناسم و یکیشم همون پسره ست که گفتم باهام خوب بود ولی بعدش یه جوری شد ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم به خاطر این پسره ست یا هر چیز دیگه ای ،چون میدونم باهاش همکاری داشتن ولی دیگه باهاشون اوکی نیست مثل قبل ،یه دختر بود من فکر میکردم باهاش پسر مورد علاقه ام در ارتباطه ،اتفاقی یه سری چشمم بهش خورد ،خیلی بد نگاهم میکرد ،نه که این بشر یه سری تو کلاسشون جلو همه زل زده بود بهم 😑حس میکنم یه چیزی هست واقعا ،چون پسر مورد علاقه امم میگفت بذار یه کم بگذره به وقتش اوکی میکنم و ...،نرو تو رابطه !

من واقعا کشته مرده ی آدمیم نیستم ...همین الانش کافیه رو بدم به یه نفر تا وارد رابطه بشم ولی نمیخوام ...

ولی این رفتاراشون واقعا حال به هم زنه 

به هر حال پیش اومده ...منم از یه نفر خوشم اومده اینقدر تو دانشگاهم که کسی رو نمیبینم ازش خوشم بیاد � ...

برا هر کسی پیش میاد

منظورم اینه جدی نگیر چون اگه بهم بخوره یا مثلا یکی از اطرافیانم که دختر هم هست به یکی پیشنهاد داده بود طرف رفته بود به کل دانشگاه گفته بود فک کن طرف چقدر بی جنبه بوده و کلی تحقیرش کرده بود و رفته بود با یه دختر دیگه و این بیچاره رو هم مسخره میکردن

به هر حال پیش اومده ...منم از یه نفر خوشم اومده اینقدر تو دانشگاهم که کسی رو نمیبینم ازش خوشم بیاد � ...

برا هر کسی پیش میاد

منظورم اینه جدی نگیر چون اگه بهم بخوره یا مثلا یکی از اطرافیانم که دختر هم هست به یکی پیشنهاد داده بود طرف رفته بود به کل دانشگاه گفته بود فک کن طرف چقدر بی جنبه بوده و کلی تحقیرش کرده بود و رفته بود با یه دختر دیگه و این بیچاره رو هم مسخره میکردن

برا هر کسی پیش میاد

برا هر کسی پیش میاد منظورم اینه جدی نگیر چون اگه بهم بخوره یا مثلا یکی از اطرافیانم که دختر هم هست ب ...

عا ،نه ،من به هیچکی نمیگم 😅فقط دوستم ماجرامونو میدونه ،اونم نیازی نبود بگم ،اینقدر پسره ضایع بود فهمید 😂

عه 😅دوستمم میگه حتی 🥴یا خدا 😑

منی ک تجربه داشتمم میگم بهت ک اینا یچیزی میدونن ب خیال خودشون اتو گرفتن اگ خیلی اذیتت میکنن برو حراست بگو ابرومو دارن میبرن شکایت دارم

منی ک تجربه داشتمم میگم بهت ک اینا یچیزی میدونن ب خیال خودشون اتو گرفتن اگ خیلی اذیتت میکنن برو حراس ...

نه این مدلی نیست خداروشکر 😅

فقط نگاه هاشون آزار دهنده ست ...

پسری که دوستش دارمم بی آزاره ...یه چیزی میدونست گفت بذار یه مدت بگذره فقط نرو تو رابطه ،فکر کنم از دست ایناست ...چون واقعا مثل قبل با کسی نمیبینمش ،خیلی محدود کرده خودشو