2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از غذا عکس میزارن بازم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا میخوان یه‌جوری مثل بلاگرا رفتار کننما ام یه فامیلی داریم کلاااا استوری میزاره که مهمون داریم بر ...

وای دقیقااااا مثل همینه بخدااااا

یا مثلا عکس میزاره بریم آماده شیم بریم مهمونی بعد ۱۰۰ تا فیلم و کلیپ از مهمونییییی 

به نظرت انفالوش کنم و از پیام بندازمش بیرون بد نمیشهههه؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

باعث میشه دیگه استوری یا پستاش واست بالا نیاد استوریا میره اون ته پستا بالا نمیادچیز خوبیه

مرسی عزیزم همین کار رو میکنم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسمت خیلی قشنگه عزیزم اونم شعور خودشو نشون داده همین لهش فکر نکن

قربونت برمممم❤️

متاسفانه گاهی یه حرف میتونه ...

منم دیگه اهمیت نمیدم ولی 

انفالو کنچرا زشت باشه؟اختیار اینکه کیو فالو‌داشته باشی کیو‌نه هم‌دست اوناست؟

کاش دستم میشکست درخواستش رو قبول نمیکردممم

بعدا گفت چرا پیجت نیست چی بگممم؟

وای دقیقااااا مثل همینه بخدااااایا مثلا عکس میزاره بریم آماده شیم بریم مهمونی بعد ۱۰۰ تا فیلم و کلیپ ...

😂😂😂💀 اینا از سم اونور تر هستن

نه بابا آنفالوش کن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

سم بودنش اومد زیر زبونمسمی شدم

😂😂

اسیده 

اهو ک قشنگه کمیابم هست 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
این با اون که تو میگی فرق داره یااز دست حرفاش که توبچگی گی بهت میزده نارلحتی یا با این استوریاش

بخاطر اینکه بچه بودم اون خرف ها رو بهم زده  ازش بدم میاد و چون استوری های ... میزاره  ازش ناراحتم 

شاید واقعا پز نمیده مثلا یکی کفششو استوری میکنه من چون کفش ندارم حساس میشم وفکر میکنم داره پز میده د ...

شاید بعضی ها اینطوری باشن ولی واقعا داره پز میده خودش بچه  بودم من بهم گفت زشتی تو 😑 الان به دختر خودش همه میگن زشته و ... تو استوری با بقیه دعوا میکنه 

منم یه جاری دارم تازه ب دوران رسیده همین جوری انقد رومخه واس تولد خودش دومدل کیک گرفته بود تا سه روز ...

دقیقاااا اینم همینطوریه همه رو هم مسخره میکنه 

واقعا براشون متاسفممم

اتفاقا استوری اینستاگرام تو گایدلاینش نوشته برای به اشتراک‌گذاری عکس غذا طبیعت تفریحات و اینا به نظر ...

عزیزم من خودم اصلا اینستا ندارم و حوصلشو ندارم

اما شیر کردن عکس غذا و طبیعت و اینا خیلی متفاوته با اینکه طرف تنها دغدغش عکس و استوری کردن غذا و رستوران و کافه رفتنش باشه

مگه ندیدی همین جا چقد تاپیک میزنن در مورد همین استوریا که دعواشون میشه؟ طرف میگه به شوهرم گفتم استوری بزار برام و نزاشت دعوامون شد

یا مثلا میگه به شوهرم گفتم تولد بگیر برام عکساشو پست کنم خواهرشوهرام ببینن چون اونا هم همش پست تولد میزارن

باید فرهنگش باشه فقط!

من خودم عاشق عکاسی از بعضی غذاهام هستم

اما اینکه بخوای چش بقیه رو دربیاری کلا فرق میکنه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...