2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از غذا عکس میزارن بازم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 119 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم یه فامیل داریم عکسای فیک از طبیعت و مکان های مختلف پیدا میکنه بعد استوری میکنه یه متن هاییم کن ...

وایییییی🤣🤣🤣

این فامیل ما رشته اش تجربی بود هیچ گوهی هم نشده هاااا رتبه اش شده بود ۸۰ هزارجریب بعد میگفت من خودم نرفتم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اینستارو بخاطر این چرت بازیای عقده ای هاش حذف کردم تو اینهمه سالی که اینستا اومده من فقط یکسال وصل ک ...

کاش منم بتونم حذف کنمممممم واقعا مسخره شده 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

سم بودنش اومد زیر زبونم

سمی شدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یه موردمشابه داشتیمفالونکردم هرچیم درخواست دادنادیده گرفتم آخردرخواستشوپس گرفت🤣میخوان بگن ماخیلی دا ...

کاش منم دستم میکشت و قبول نمیکردم 🤣🤣🤣

آفرین بهتتتت

دقیقا مثل همین فامیل 

من بابت اینا ناراحت نیستم بچه بودم جلو جمع اسمم رو مسخره کرد و حتی یبار خواست آرایشم کنه برگشت گفت ا ...

این با اون که تو میگی فرق داره 

یااز دست حرفاش که توبچگی گی بهت میزده نارلحتی یا با این استوریاش

من خودم هیچوقت عادت ندارم عکس غذا و این چبزا استوری بزارمشاید در طول سال اگه خیلی استوری بزارم در حد ...

کاش ادامه اش رو با دقت میخوندی و میفهمیدی من بابت استوری هاش ناراحت نیستم و حساس نیستم 

اینکه چرا خودش از ما ایراد میگیره ولی ...🥲

منم یه جاری دارم تازه ب دوران رسیده همین جوری انقد رومخه واس تولد خودش دومدل کیک گرفته بود تا سه روز تولدش و پست و استوری می‌کنه ،چند مدل کلاه خریده با اونا عکس میگیره جالبشم اینه با شوهرش همه رو مسخره میکنن 

وای خیلی بده من فقط یکبار این کارو کردم با کلی کلنجار رفتن با خودم ولی تا کسی ندیده بود پاک کردم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼