2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست
دقیقاً حرف دل منو زدیمنم اسفند میشه یکسال ازدواجمون ولی از همون اول و روزای اول هم ما هر شب رابطه ند ...

میفهممت 

دقیقا وضعیتمون یکیه 

من حتی وسطا ب طلاقم فکر میکردم 

یا بهش دارو بدم یواشکی(وجدانم راضی نشد😂)

خیلی مهم بود برام و خیلی اذیت میشدم و میشم 

ولی خب شوهرمو دوس دارم ..

احتمالا ب خاطر شغلشم هست . فک کنم کار شوهر توام مثل شوهر من سنگینه . همه انرژیشو میزاره اونجا 

شوهر من ۱۰ شب به بعد دیگه از هر ۸ تا کلمه ۵ تاشو نمیشنوه نیمه خوابه=)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهممت دورت بگردم منم یه ساله ازدواج کردم خیلی اذیت بودما خیلی ....و خیلی نیاز داشتم . و خیلی بده و ...

حالا چطورباردارشدی گلم؟ما۳ساله ازدواج کردیم ی سال اول ک هرروز دوبار بود..اما وقتی رفت سرکار،دیگ خیلی کم شد....خیلی کمه...بخاطر همون بچه ندارم🥲مگ واس بچه دارشدن مباید ی روز درمیون رابطه داشت؟برا من ماهی ۲باز یا ۳باره.....اونقد غصه دارم.شوهرم میگه اصلا ب رابطه فک نمیکنم ذهنم درگیره کار و پول و قسط و این‌چیزاس.و خستگی بیش ازحد.....نمیدونم چ قرصی بخرم‌براش

عزیزم  سرد رفتار کن از لحاظ جنسی . ولی از یه طرفم به خودت حسااااااااااابی برس . اگه درخواست رابطه داد سریع اوکی نده یکم ناز کن که بدونه به راحتی نمیتونه باهات رابطه داشته باشه 

عزیزم سرد رفتار کن از لحاظ جنسی . ولی از یه طرفم به خودت حسااااااااااابی برس . اگه درخواست رابطه دا ...

دقیقا میخوام همینکارو بکنم 

حس میکنم ازبس خودم ازش خواستم چ مستقیم چ غیر مستقیم و همیشه بودم در اختیارش اینطور سرد شده 

عزیزم سرد رفتار کن از لحاظ جنسی . ولی از یه طرفم به خودت حسااااااااااابی برس . اگه درخواست رابطه دا ...

دقیقا 

متاسفانه مردها همینن 

باید فکر کنن خودشون سلطان رابطه ان و خودشون دلشون خواسته که انجامش بدن وگرنه پس میزنن

دقیقا مثل وقتی که دختر خواستگاری کنه پسر رد میکنه حتی اگر بهترین دختر دنیا باشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

حالا چطورباردارشدی گلم؟ما۳ساله ازدواج کردیم ی سال اول ک هرروز دوبار بود..اما وقتی رفت سرکار،دیگ خیلی ...

نه عزیزم اینکه کی باردار بشی و با چندبار اقدام به امادگی بدن شما و کیفیت اسپرم همسرتون بستگی داره 

بعضیا با ۱ بارم باردار میشن 

من ۳ ماه اقدام بودم هرماه ۲ یا ۳ بار اقدام داشتیم 

پیشگیری نکن از این به بعد . سعی کن همون ماهی یبار اقدامتون تو تایم تخمک گزاریت باشه 

ان شالله زودی بگیره=) 

با خودشم هماهنگ کن 

دقیقا میخوام همینکارو بکنم حس میکنم ازبس خودم ازش خواستم چ مستقیم چ غیر مستقیم و همیشه بودم در اختیا ...

اره عزیزم یه جوری رفتار کن که بدونه دسترسی بهت به این اسونیا نیس . من خودم از لحاظ جنسی که مغرورم و این باعث شده برا شوهرم جذاب بشه جوری که هرموقع درخواست داره ناز میکنم میگم ن و.... بعد که موفق به راضی کردنم میشه انگار مدال المپیک رو بهش دادی البته اینم بگم خیلی وقتا بوده که من خودم دلم رابطه میخاسته ولی جلو خودمو میگرفتم که اون بیاد سمتم . توام یه مدت همینکارا بکن ببین عوض میشه 

اره عزیزم یه جوری رفتار کن که بدونه دسترسی بهت به این اسونیا نیس . من خودم از لحاظ جنسی که مغرورم و ...

مشکل اینجاست ک وقتی میگم نه و ناز میکنم اونم میگه نمی‌خوای ؟؟ خب باشه،، و میخوابه

بعدش من میرم بغلش میکنم میخندم ک بیاد سمتم و نخوابه

ولی دیگه میخوام حتی اگه ول کرد خوابید هم من برام مهم نباشه بالاخره ک مجبور میشه بیاد سراغم 

والا بعصی چیزا نمیشه واضح گفت ولی اینجوری نباید حساب کنی اسی تو رابطه باید دلبری کنی،،و این و نمیگن ...

خیلی از حرفات خوشم اومد خیلی با سیاستی ومنطقی 

این سیاستارو از کجا یاد گرفتین خیلی دلم میخاد مثل شما باشم❤️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]