2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست
حالا چطورباردارشدی گلم؟ما۳ساله ازدواج کردیم ی سال اول ک هرروز دوبار بود..اما وقتی رفت سرکار،دیگ خیلی ...

نه عزیزم همون ماهی دو یا سه بار اگه تو تایم تخمک گذاری باشه کفایت میکنه و باردار میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینکه کی باردار بشی و با چندبار اقدام به امادگی بدن شما و کیفیت اسپرم همسرتون بستگی داره بع ...

عزیزم راس میگی؟؟؟؟ینی شما هم با دوسه بار اقدام باردار شدی؟؟؟خداخیرت بده خیالمو راحت کردیا.همش غصه میخورم ک چرانمیتونم ی روز درمیون اقدام کنم....عزیزم چ خوب

نه عزیزم همون ماهی دو یا سه بار اگه تو تایم تخمک گذاری باشه کفایت میکنه و باردار میشی

وای خدا،من چقد بیخودی غصه میخورم چقد گریه میکنم....همین استرساوگریه کردنانمیذاره حامله شم...دمت گرم ک خیالموراحت کردی عزیزدلم

عزیزم راس میگی؟؟؟؟ینی شما هم با دوسه بار اقدام باردار شدی؟؟؟خداخیرت بده خیالمو راحت کردیا.همش غصه می ...

کیت تخمکگزاری بگیر ببین روز تخمکگزاریت چندمه سیکلته 

همون شب یا فردا شبی چیزی اقدام کن 

کیت تخمکگزاری بگیر ببین روز تخمکگزاریت چندمه سیکلته همون شب یا فردا شبی چیزی اقدام کن

عزیزدلم ی بارکیت گذاشتم اقدامم کردم اما نگرف،حالانمیدونم کیتو نتونسم بفهمم یا چی..یکیش قرمزبود یکیش کمرنگه کمرنگ

عزیزدلم ی بارکیت گذاشتم اقدامم کردم اما نگرف،حالانمیدونم کیتو نتونسم بفهمم یا چی..یکیش قرمزبود یکیش ...

اگه دوتا باشه یعنی هست 

از روز ۱۰ سیکلت بزار تا یکهعته 

ببین تو گدوم روز هردوخط پررنگ ترن 

اونروز روز تخمک گزاریته=)