2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست
یعنی چی چقد لوسید ببخشید؟؟ وقتی انتظار داشته باشی از همسرت، اونم بگیره بخوابه، اونم هرشب با بوس و بغ ...

وقتی دیدی خوصله نداره 

رو خودت نمیاوردی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

ربطی به ماجراهای قبلی و مراسمای قبلی و اینها نداره اصلنننن

سردی که داره ربط به خودش داره و مسئله ای که ذهنشو درگیر کرده

بحث و اختلاف خاصی بینتون بوده یا هست یا حل نشده باشه؟

مرنج و مرنجان♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبح ک بیدار شدم باهاش سرسنگین بودم چون چندبار این کارشو تکرار میکنهحتی بعضی وقتا میرم سمتش پسم می ...

چون یک سال ازدواج کردی فک میکنی مرد هر شب میتونه باشه 

عزیرم این کار بیشتر روح و روانی هست گاهی خستگی فشار کار استرس و افسردگی مانع میشه 

ببخشید میگم مرد ها بیشتر صبح ها بعد خواب خود به خود آماده ان

یعنی چی چقد لوسید ببخشید؟؟ وقتی انتظار داشته باشی از همسرت، اونم بگیره بخوابه، اونم هرشب با بوس و بغ ...

حالا یه شب خسته بوده بدبخت...اینوگفتم که بدونی مال من بدتربوده ولی بعداکه بهش فک کردم دیدم زیر فشارمالی وخستگی حق داشته گرچه نباید بازاین رفتارمیکرد

سخت نگیر توزندگی خیلی ازین لحظه هاپیش میادولی دیگه ناراحت نمیشی

شوهر منم همیشه خسته اس ..و طبعشم میشهفت نرماله یعنی بعضی وقتا ک دلش میخواد هم چون خستس کنسل میشه سعی ...

دقیقاً 

بعضی وقتا دوس داشته باشه هم حوصله نداره یا خسته س یا حتی وقتی ازش میخوام هم میگه بذار ی موقع دیگه 

واقعاً ناراحتم از دستش ،، با رفتار دیشبش احساس تحقیر میکنم ک حتی ب چشمش ندید ک من اینطور با اون وضع اومدم پیشش گرف خوابید،،، صداش زدم گفتمش چرا خوابیدی هی میگف هااا چییی بذار بخوابم خوو 

خیلی بهم برخورد واقعاً خیلی

چقد لوسید بعضیاتون من شب عروسیم شوهرم بزور اومد منو برد طبقه بالا خونمون😂

عزیزم چون سردی ی مرد و تجربه نکردی دلیل نمیشه برگردی بخندی بگی لوس و فلانا 

خوش به حالت شب عروسی بزور بردتت! چیکار کنیم الان ؟

حالا یه شب خسته بوده بدبخت...اینوگفتم که بدونی مال من بدتربوده ولی بعداکه بهش فک کردم دیدم زیر فشارم ...

دارم میگم ی بار نیست همیشه اینطوریه ک یا خسته س 

یا میگه بذار ی موقع دیگه یا نمیدونم فردا صبح سرکارم یا هرچی 

خیلی کم پیش اومده ک خودش بخواد و دوس داشته باشه 

عزیزم چون سردی ی مرد و تجربه نکردی دلیل نمیشه برگردی بخندی بگی لوس و فلانا خوش به حالت شب عروسی بزور ...

والا بخدا 

حالا هی دارم میگم رفتارش خیلی توهین آمیز بود و ناراحتم کرد 

حتی بعد اینکه خوابید دیگه رفتم لباسمو عوض کردم تی شرت شلوار پوشیدم حداقل سرما نخورم 

بعد ی عده میان علکی میخندن و مسخره میکنن..

دقیقاً بعضی وقتا دوس داشته باشه هم حوصله نداره یا خسته س یا حتی وقتی ازش میخوام هم میگه بذار ی موقع ...

من اگررر بودم بی توجه بهش

میرفتم از پشت بغلش میکردم و ..ارتباط و تماس بدنی

مطمین باش برمیگشت و یه کارایی میکرد 

اگررر نمیکرد یعنی بشدددت خسته بود 

چون یک سال ازدواج کردی فک میکنی مرد هر شب میتونه باشه عزیرم این کار بیشتر روح و روانی هست گاهی خستگی ...

منم انتظار داشتم حداقل صبح رو آماده باشه و بیاد سمتم

اما نه،، رفت دوش گرفت بیدارم کرد و همین

دقیقاً بعضی وقتا دوس داشته باشه هم حوصله نداره یا خسته س یا حتی وقتی ازش میخوام هم میگه بذار ی موقع ...

میفهممت دورت بگردم 

منم یه ساله ازدواج کردم 

خیلی اذیت بودما خیلی ....

و خیلی نیاز داشتم . و خیلی بده وقتی ادم با سردی شوهرش یا نه گفتنش مواجه میشه 

من حتی بعضی وقتا حس میکردم هیچ میلی نداره و داره خودشو مجبور میکنه ...

خیلی حس بدی بود خیییلییی. سخت میگذشت و دیر داشتم روانی میشدم 

الان باردارم . و بیشتر درگیر خودمم . دیگه ذهنم خیلی نمیره اون سمتی . دیگه همش منتظر اون نیستم و خیلی راحت ترم 

و چون منتظرش نیستی حس میکنی بهتر شده و اینا 

خودمم هنوز با این ماجرا کنار نیومدم . ولی میتونم پیشنهاد بدم که خودت رو درگیر خودت بکن . برا خودت سرگرمی و مشعولیت ذهنی ایجاد کن 

بهتر میشه =) 

والا بخدا حالا هی دارم میگم رفتارش خیلی توهین آمیز بود و ناراحتم کرد حتی بعد اینکه خوابید دیگه رفتم ...

چقد نادونی که بااین وجود که گفتم ازتو بدتر بوده شرایطم باز اسمشو گذاشتی تمسخر برو بابا مشکل داری توعم