2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 85 پست
بغل و نوازش و ماساژ کردی؟ باز هم خوابید؟

پیام دومم بخون متوجه میشی 

من چندبار پیش قدم میشدم پس میزد 

دیشب میخواستم بعد اینهمه مدت ک رابطه نداشتیم خودش پیش قدم بشه ولی گرفت خوابید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام دومم بخون متوجه میشی من چندبار پیش قدم میشدم پس میزد دیشب میخواستم بعد اینهمه مدت ک رابطه نداشت ...

پیشقدم یعنی چی خب

از طرفی مگه نوبتیه

ببین رابطه جوری نیس ک با کلام بگی ...

یا یحور انگار وظیفه باشه و بگی وظیفتو انجان بدی،،

باید جوری جلب بشید دو طرف،،با رفتارای خوشایند دلبرانه

ن تلافی نه مگه دست خودمه پریودی همچین ادمی نیست بی عقل نیست ادم فهمیده و عاقلیه ولی سرده :(شاید یکما ...

یکماه خیلی زیاده

سک س تراپ برید حس میکنم شما هم ی سری رفتارا باید اموزش ببینی بد نباشه

چقد لوسید بعضیاتون من شب عروسیم شوهرم بزور اومد منو برد طبقه بالا خونمون😂

یعنی چی چقد لوسید ببخشید؟؟ 

وقتی انتظار داشته باشی از همسرت، اونم بگیره بخوابه، اونم هرشب با بوس و بغل بود قبل خواب، دیشب هیچکدوم از این کارارو نکرد ک ازش رابطه نخوام ، گرفت خوابید، تو هم منتظر موندی و خورده تو ذوقت،، بهت برنمیخوره؟؟؟؟ اونم با همچین لباسی و فلان ک معلومه برا رابطه بود..

اینبار اون پریود بوده 🤦🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

شوهر منم همیشه خسته اس ..

و طبعشم میشهفت نرماله 

یعنی بعضی وقتا ک دلش میخواد هم چون خستس کنسل میشه 

سعی کنید باهم کنار بیاید غریبه که نیستید 

تو مراعات اونو بکن اونم باید مراعات تورو بکنه=) 

پیشقدم یعنی چی خباز طرفی مگه نوبتیهببین رابطه جوری نیس ک با کلام بگی ...یا یحور انگار وظیفه باشه و ب ...

ببین من لباس پوشیده بودم، ادکلن همون موقع پیشش زده بودم، موهامو شونه کردم،، و قبلش گفته بودم پریم تموم شده اونم گف واقعا ؟؟ و خودشو خوشحال نشون داد 

بعد ک پیشش خوابیدم خودش گرفت خوابید