2777
2789
عنوان

توجه کردین بعضی شهر هارو اصلا اسمش هم نمیدونیم😐😁🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 144 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول سنت رو بگو . احتمالا بین 12-15 سال داری

بهم برخورد 😂 من خودم ۱۵ سالمه این دیگه نوبره ، مگه میشه فکر کنی البرز کنار کهگیلویه و بویراحمده 😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

ولی خیلی جفاس نسبت به بعضی شهرها که تبلیغی نمیشه راجبه جاذبه گردشگریشون نه از جاهای تاریخی  نه طبیعت شون مثلا من اصلا نمیدونم سمنان کجاست چه جاذبه گردشگری داره سوغاتش چیه همینطور یاسوج اراک و خیلی شهرهای دیگه 

فقط اصفهان شیراز تهران مشهد و کردن تو بوق و کرنا بقیه شهرها هیچی 

بهترین دین انسانیت

اصلا سمنان کلا استان عجیبیه. یه شهری داره به اسم میامی. چرا یکی از شهرهای ایالت فلوریدا باید تو سمنا ...

من در بین استان ها همه جا رو دوست دارم‌ولی اردبیل برام دوست داشتنی تره

بابا دیگه مگه میشه معلم باشی تا حالا اسم یاسوج نشنیده باشی

نشنیدن و آشنا نبودن با اسم یک مرکز استان که قابل قبول نیست. برای تمام شهروندان این کشور و همه افرادی که آموزش الزامی تا پایان متوسطه رو گذروندند توقع می‌ره اطلاعات اساسی در مورد جغرافیا و تاریخ و فرهنگ کشورمون که تو کتاب‌های درسی اومده رو بدونن‌.

من اصلا چنین موضوعی رو تایید نکردم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
ممکنه خیلیهامون اسم شهرهای کوچیک رو نشنیده باشیم . خود من میامی جزء اون اسمها بود . فکر میکردم میامی ...

مگه تو امریکا نیس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا