2777
2789
عنوان

توجه کردین بعضی شهر هارو اصلا اسمش هم نمیدونیم😐😁🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 144 پست
من یه بار سمان رفتم ، بالا منطقش انگار کالیفرنیا هست خونه هاش خیلی خیلی قشنگن

اصلا سمنان کلا استان عجیبیه. یه شهری داره به اسم میامی. چرا یکی از شهرهای ایالت فلوریدا باید تو سمنان باشه😂

یا مثلا یکی از دوستام اهل یه شهر سمنانه به نام بیارجمند. ما هی اذیتش می‌کنیم اون از کوچه و خیابون فیلم می‌گیره برای ما میاره که بهمون ثابت بشه چنین جایی واقعا وجود داره بعد می‌بینیم تو خیابوناشون حتی یه دونه کلاغ هم نیست چه برسه آدم😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا سمنان کلا استان عجیبیه. یه شهری داره به اسم میامی. چرا یکی از شهرهای ایالت فلوریدا باید تو سمنا ...

😂😂😂😂😂

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اینکه ایران بیش از هزار شهر داره رو کمتر ایرانی خبر داره.بخواهی تو یکی یک بار به هر کدوم گذری سر بزن ...

بابا دیگه مگه میشه معلم باشی تا حالا اسم یاسوج نشنیده باشی

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عزیزم اطلاعات عمومی خوب ،اهل سفر کنجکاو بودن باعث میشه در این موارد اطلاعات داشته باشی 

وگرنه یاسوج بی نام و نشان نیست فک میکنم تو دوران مدرسه هممون خیلی خوندیم تازه شهر خوبی هست و برای سفر خیلی مسافر میره 

من هم رفتم اونجا

اتفاقا یاسوج شهر شناخته شده ایه یه دور تاپیکو بخونی متوجه میشی ک فقط خودت نمیشناسی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍