2777
2789

۲۰ ساله ازدواج کردیم هردو حقوق میگیریم ولی کمه حقوقمون دو تا زمین خریدیم سالها قبل ک سرمون کلاه گذاشتنو سند و اینا نداره یعنی پولمون دور ریختیم. تازه همسرم تونسته دوساله کاسبی راه بندازه میگم خونه بخریم میگه باید کلا مغازمو جنع کنم ماشین بفروشیم وام بگیریم تا خونه بخریم. سه تا بچه داریم. همسرم میگه من که کلا از زندگی ناامید شدم.

توروخدا دعاکنید وضعمون بهتر بشه بریدم سیرم از زندگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی همینه عزیزم،خودم تا بحال همچین مشکلی نداشتم ولی خواهرم معلم‌هستن و بعد از کلی سختیو پس‌انداز یه پارس خرید ک بعد از یک‌هفته دزدیدنش و درواقع‌کل تلاشو زحمتش بر باد رفت ولی خداروشکر ک تنتون سالمه

..همونطور ک ۲تا زمین خریدین اینم بهرحال درست میشه

منی که خونه خربدم ولی به حدی از همسایه هام ناراضی ام که کاش همون مستاجر میموندم

خونه ام ویلاییه نه کوچه نه همسایه ها به دلم نیستن .احتمال قوی بدم اجاره خودمم برم یه جای دیگه مستاجر بشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40