2777
2789
عنوان

واقعا چجوری اجازه میدین شوهراتون شماها رو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 84 پست
مگه همه ی زندگیا مث همن؟مگه شرایطه همه مث همه؟مگه روحیه ی همه مث همه؟حالم ب هم میخوره از اینکه چارتا ...

هیچکس مجبور نیست

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این زن نمیتونه با پولایی که شوهرش میده قرعه کشی چیزی بزاره؟؟؟یه تیکه طلا و اینا نداره؟؟؟؟مهریش درحد ...

خداروشکر ما مشکلات این چنینی نداریم اما خواستم بگم اگه خدایی نکرده شوهر بدی داشتم راهی برای فرار ازون زندگی نبود

بعد از ۱۶ سال زندگی مشترک همسرم کارمنده ماهی پونصد به من خرجی میده باورنکردنیه میدونم

یه تیکه طلا هم حتی ندارم همه رو فروختم که خونه خریدیم

پدرم فوت شده و مادرم مستمری بگیره و به زور زندگی خودشو جمع میکنه برادرامم سالی یه بار نمیبینم و اگه خبری از ما بشنون انگار دیوارن پس حامی هم ندارم

مهریه هم الان عروس خالم جدا شده از پسر خالم، دوماهی یه ربع سکه براش بریدن اما مشکل اصلی سرپناهه

اینکه میگی سیصد تومن جور کنه خونه کرایه کنه مگه پول علف خرسه؟؟؟ملت ندارن بیشتر از سالی یه بار کفش بخرن شما میگی سیصد تومن جور کن!

مطمئن باش کسی از سرخوشی نمیشینه کتک بخوره فکر همه جاشو میکنه طرف و نهایتا میبینه باید بشینه کتک بخوره

خیلیا هم هستن که موقعیتشون اوکیه نمی مونن با همچین مردایی و طلاق میگیرن و زندگی خوبی برا خودشون میسازن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خو میگیرن ودیگه عادت میکنن

همین دیگه عادتشون میشه 

من که انقددددد زود جوشممم 

درسته خیلیییی کوچولوام 

اما بخدا دست روم بلند کنه یکی دیگه گاز که میتونم بگیرم 

تمام وسیله های خونرو پرت میکنم تو سرو صورتش 

حالا هرچی میشه دیگه بشه 

اولین بار اینکارو ادم کنه،دیگه به دومین بار نمیکشه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

خب چیکار کنم؟😐تاپیک درمورد مشگلات و ظلم تو متاهلیه ،ب مجردی و سوزش و سازش تو چیکار داریم؟😐

میگه موندم چرا کاری نمیکنن منم گفتم باید به خانواده بگن یه سری گارد میگیرن خب نگین زیر کتک له بشین به ما چه

خداروشکر ما مشکلات این چنینی نداریم اما خواستم بگم اگه خدایی نکرده شوهر بدی داشتم راهی برای فرار ازو ...

درست میگی شما:))))

منم گفتم خدا نجات بده اینجور خانمارو🙂🙂🙂🙂امیدوارم زندگی یروز به کامشون بشه 

اما اونایی که شرایط دارن وبازم میموننن 

آی بخاطر بچم ،آی بخاطر علاقم به شوهرم،

واقعاااااا ظلم میکنن درحق خودشون

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

هیچکس مجبور نیست

هیچکس؟

خب شما ک فتوا میدی بفرما ی فتوایی واسه کسایی ک پشتوانه ی مالی و حامی ندارن هم بده دیگه

مثلا طرف مهریش ۵ تا سکه ست.پس انداز نداره

پدر و مادر نداره یا پیر و فقیرن .خودش بچه داره و مشکل جسمی داره.تحصیلات نداره ک کار کنه 

خب؟بگو

درست میگی شما:))))منم گفتم خدا نجات بده اینجور خانمارو🙂🙂🙂🙂امیدوارم زندگی یروز به کامشون بشه اما ...

دقییییقا همین طوره 👌👌👌

دور از جونتون خریت محضه تباه میکنن خودشونو🤯

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میگه موندم چرا کاری نمیکنن منم گفتم باید به خانواده بگن یه سری گارد میگیرن خب نگین زیر کتک له بشین ب ...

خب تو از حرفات ک کاملا مشخصه بچه سالی ولی دیگه انقد بچه ای و عقلت نمیکشه ک بضیا حمایت مالی یا خانوادگی نمیشن؟

بضیا اصن خانواده ندارن حتی..یا فوت شدن یا سالخورده ان یا فکر ابروشونن

دقییییقا همین طوره 👌👌👌دور از جونتون خریت محضه تباه میکنن خودشونو🤯

من فامیل خودمون شوهرش میلیاردره 

کلیم پول داره ،یعنی طی این چند سال زندگی جمع کرده 

مهریش هم ۱۰ میلیارده و چون شوهرش پولداره همرو میگیرن 

یه مغازه درحد۳ میلیارد هم به نامشه 

خانوادشم حامین 

میگه نههه بچه دارم نمیتونم بره

حالا شوهرش دست بزن داره خیانت که اصن آب خوردن ،با زن شوهر دارن و هرکسی که فکرشو کنی 

کتکم نه فک کنی درحد هل دادن و اینا نه،یهو با تسمه میزنه 

یهو سرشو میشکونه، 

انقد عقل نداره که ۴ تا بچه اورده و میگه بخاطر بچه ها 

حالا بچه ها از خداشونهههه جدا شن میگن خسته شدیم انقد جنگو دعواس

خب تو از حرفات ک کاملا مشخصه بچه سالی ولی دیگه انقد بچه ای و عقلت نمیکشه ک بضیا حمایت مالی یا خانواد ...

عزیزم موردای اولو اوکی حق میدییم 

اما فکر آبرو؟؟؟

دقیقااااااا طلاق گرفتن چه بی ابرویی هست؟؟؟؟