2777
2789
عنوان

واقعا چجوری اجازه میدین شوهراتون شماها رو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 84 پست

مگه همه ی زندگیا مث همن؟مگه شرایطه همه مث همه؟

مگه روحیه ی همه مث همه؟

حالم ب هم میخوره از اینکه چارتا نوجوون و مجرد یا چارتا نوعروس میان تاپیک میزنن ک وااایی اگه من بودم فلانش میکردم بهمانش میکردم

شما چی میفعمین از اینکه خیلیا صورتشونو با سیلی سرخ نگه میدارن و مججججبووورن بسوزن و بسازن

بضیا درسته از ضعف خودشونه ولی بضیا واقعا مجبورن وگرنه باید از چاله بیفتن تو چاه

ی مشت بچه هستن و احمق

من نه بچه ام نه احمق 7 ساله ازدواج کردم . مردی که 1 بار دست بلند کنه و واکنشی نبینه بازم این غلطو تکرار میکنه خیلی بده که قبول میکنین باید تحت ظلم باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای اینکه من و یکی از کاربراگفتیم بابام و شما توهین کردی،دلت از جای دیگه پره سر بقیه خالی نکن

توهم تو چیزی ک تجربه نداری نطر نده

دونفر میخونن دلشون میسوزه 

هیچکس دلش کتک نمیخواد همه هم بابا و عمو دارن ی وقتایی نمیشه به کسی بگی مجبوری صورتتو با سیلی سرخ کنی

توهم تو چیزی ک تجربه نداری نطر ندهدونفر میخونن دلشون میسوزه هیچکس دلش کتک نمیخواد همه هم بابا و عمو ...

حامی ندارن قانون هست جلوی همچین مردی رو نگیری سیلی و صورت جاشو به کبودی و‌شکستگی میده

توهم تو چیزی ک تجربه نداری نطر ندهدونفر میخونن دلشون میسوزه هیچکس دلش کتک نمیخواد همه هم بابا و عمو ...

چه ربطی به دل سوختن داره ؟

یعنی یکی از شوهرش بگه خوبه ما مجردا باید دلمون بسوزه؟؟؟

یعنی چی یه موقع هایی نمیشه بگه؟؟؟,

چرا نباید بگه؟

خب همین نمیگه که کتکای اون آدم ادامه دار میشه:)

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

مثلا فک میکنن خیلی بامزه هستن جدیدا مد شده چرا بچه میارید چرا کتک می‌خورید چرا فلان کارو میکنید یک د ...

عزیزم اون طرف هیچی نداشته باشه شخصیت داره انسان که هست ؟ چون زنه باید کتک بخوره ؟ چرا آخه باید چنین چیزی رو بپذیره؟

پس اگه شوهره زدتون همون موقع کاری نکنین که دیوونه تر بشن گوشه ذهنتون نگهدارین وقتی با هم خوبین به شوخی و بازی دستو پاشو ببندین جوری که نتونه باز کنه انقد بزنین انقد بزنین تا صدا سگ بده جوری که نتونه بلند شه چون اگه بلند شه زندتون نمیذاره قشنگ بزنین اونجاش بد بگید زدن خوبه آره؟اگه خوبه توام بخور پس 

آررررررره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مگه همه ی زندگیا مث همن؟مگه شرایطه همه مث همه؟مگه روحیه ی همه مث همه؟حالم ب هم میخوره از اینکه چارتا ...

ما مجردیم و‌نمیسوزیم و‌نمی‌سازیم ظلمم هیچ جوره تو کتمون نمیره 

عزیزم اون طرف هیچی نداشته باشه شخصیت داره انسان که هست ؟ چون زنه باید کتک بخوره ؟ چرا آخه باید چنین ...

ول کن عزیزم کلا الان فهمیدم نصفشو خودشون به خانواده نمیگن و کاری نمیکنن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻