2777
2789

شما از چند ماهگی تکون خورد چطور متوجه شدید

و جنسیتش چی بود 

من فک کنم تکونم بخوره نفهمم ادم چطور بفهمه 

مگه حرکتش چقدر محکمه ک طرف بفهمه مگر ساکت و تاریک و موقع خاب باشه ک حواست بدی

چند هفته ای عزیزم؟ همچین تکونت میده میفهمی خیالت تخت

یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند هفته ای عزیزم؟ همچین تکونت میده میفهمی خیالت تخت

من ۲۹ دیگ ۱۵ هفتم فک کنم تموم بشه 

والا بخدا باورت میشه نمیدونم دکترا دیونم کردن یکی میگ ۱۴ هفتته یکی میگ اینطور اخر نفهمیدم ولی ۹ همین ماه ک ان تی رفتم زده بود تو برگه ۱۲ هفتگی

چند هفته ای من از ۲۵ هفته فهمیدم پسر بود بچم جفتم چون قدامی بود دیر فهمیدم ..خخخ ن بزار لگد بزنه چنان میفهمی ک پسر من فوتبال بازی میکرد اون تو شوهرم دستشو میزاش رو شکمم میترسید میگف الان میاد بیرون یجور میزد من حس میکردم تکون میخورم 

من از ۲۱ هفته تکوناشو متوجه شدم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
چند هفته ای من از ۲۵ هفته فهمیدم پسر بود بچم جفتم چون قدامی بود دیر فهمیدم ..خخخ ن بزار لگد بزنه چنا ...

نخییییر واقعاااا ههههه

توی ان تی چ احتمالی بهت داده بود

من ۲۹ دیگ ۱۵ هفتم فک کنم تموم بشه والا بخدا باورت میشه نمیدونم دکترا دیونم کردن یکی میگ ۱۴ هفتته یکی ...

از تاریخ سونو ان تی حساب کن سن واقعی جنین همونه 

از ۱۸هفته به بعد کم کم مثل نبض و بال زدن میفهمی

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40