2777
2789
عنوان

واقعا چجوری اجازه میدین شوهراتون شماها رو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 84 پست
خب تو از حرفات ک کاملا مشخصه بچه سالی ولی دیگه انقد بچه ای و عقلت نمیکشه ک بضیا حمایت مالی یا خانواد ...

ببین عزیزم ۲۱سالمه و تو دور اطرافمم خالم حامی نداشت و‌پدربزرگم قیدحیات نبود از طریق قانون و‌اورژانس اجتماعی اومدن طلاقش گرفتن خونه دادن و‌حمایت مالیم میکنن مگه ممکلت بی صاحبه آبرو مهمه یا حون ادم

عزیزم موردای اولو اوکی حق میدییم اما فکر آبرو؟؟؟دقیقااااااا طلاق گرفتن چه بی ابرویی هست؟؟؟؟

خانواده .متوجهی؟ خااانواده اینو بی ابرویی میدونن ن خوده طرف😐

در نتیجه حمایتش نمیکنن حتی برای ی قهر کردن چ برسه طلاق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده .متوجهی؟ خااانواده اینو بی ابرویی میدونن ن خوده طرف😐در نتیجه حمایتش نمیکنن حتی برای ی قهر ک ...

متاسفم برای جامعه:)

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ببین عزیزم ۲۱سالمه و تو دور اطرافمم خالم حامی نداشت و‌پدربزرگم قیدحیات نبود از طریق قانون و‌اورژانس ...

خونه و حمایت مالی؟ بس کن عزیزم

طرف بی سرپرست مونده بیوه شده با ۴ تا بچه کسی نیس هزار تومن بزاره کف دستش.تو ۷ روز هفته سر جمع ۷ وعده غذا ندارن بخورن .تو سگدونی زندگی میکنن

بعد ب خاله ی شما خونه و حمایت مالی تعلق گرفته؟اونم بابت طلاق؟اره سه باز

ماهم تو همین جامعه زندگی میکنیما

خونه و حمایت مالی؟ بس کن عزیزمطرف بی سرپرست مونده بیوه شده با ۴ تا بچه کسی نیس هزار تومن بزاره کف دس ...

اورژانس اجتماعی بزن و ببین مسکن مهر داره آماده میشه از بهزیستی هم معیشتی میکیره و همون بهزیستی که قالیبافی داره همونجاعم کار میکنه

من فامیل خودمون شوهرش میلیاردره کلیم پول داره ،یعنی طی این چند سال زندگی جمع کرده مهریش هم ۱۰ میلیار ...

وااای خدا شفاش بده 

منم درک نمیکنم فاز اینجور آدمارو 🥴

به نظر میاد عزت نفس ندارن و شخصیتشون وابسته ست و نمیتونن مستقل باشن 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وااای خدا شفاش بده منم درک نمیکنم فاز اینجور آدمارو 🥴به نظر میاد عزت نفس ندارن و شخصیتشون وابسته ست ...

اره شدیدا مهر طلبه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻