2777
2789

اول از همه لطفا با دقت بخونید تا اخر چون مهمه 

اقا اول که رفتیم بیست دیقه معطل شدیم، یکی اومد معاینه کنه گفت علاوه بر بوکال فت باید ساکشن غبغب هم انجام بدی 

در صورتی که من نمیخواستم و گفتن که تنهایی نمیشه و نتیجه نمیده 

من چون از راه دور اومده بودم و غبغبمم زیاد بود قبول کردم 

هزینه بوکال رو گفتن ۸۵۰۰ ولی اونجا گفت ۱۵۰۰ هزینه اتاق عمله و ۸۰۰ هم هزینه وسایل (وسایل چی بود؟ خدا شاهده یه دستکش و یه کلاه و یه باند) 

و ۱ تومن هم هزینه دارو و.... چرت پرتا گرفتن 

گفتن یک ساعت و نیم معطلی داره ما رفتیم تو بالکن نشستیم چون تو کلینیک بو سیگار شدید میومد ، 

یهو یکیشون اومد گفت بلند میشی میخوام مشاوره بدم به مشتری 😐

گفتم عزیزم خب کجا بشینم گفتش برو داخل کارتون دارن 😐

در صورتی که چرت و پرت میگفت 

بعد از دو ساعت و نیم وقتم شد و رفتم برای بی حسی

که سر نشدم و به دکتر گفتم، گفت بیشتر نمیشه بزنم 

بشدت دکتراشون اخلاق بودن و غر میزدن که ساکت شو 

با گذشت سه ماه تغیر خاصی نکردم...

این تجربه من بود علاوه بر من دوتا از دوستام هم بعد از ساکشن غبغب تو مهرزاد دچار عفونت شدن

لطفا به اینستاگرامشون اعتماد نکنید بخدا حضوری دیدم پر بود از نارضایتی و کسایی که اونجا داشتن دعوا میکردن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کدوم بلاگر تبلیغش کرد؟؟

خیلی تبلیغشون میکردن ولی به مرگ خودم قسم که اصلا اونجوری نیست، حضوری دیدم پر بود از نارضایتی و ادمایی که دعوا میکردن 

مسئولیت کارهاشون رو برعهده نمیگیرن،

و دوبله سوبله حداقل ۶»۷ تومن روی قیمت میارن 

یه بلاگرا هم اونجا بوکال انجام داده بود به غده بزاقیش آسیب رسیده بود و به شدت ورم کرده بود اسمش نگین ...

دقیقا، کار هاشون مزخرف و غیر بهداشتی 

الکی اسم در کردن فقط و قیمت های نجومی میگیرن

ای بابا..من دو روز پیش کاشت ابرو کردم میخواستم برم اونجا خوبه نرفتم پس ..مرسی ک تجربتو با ما درمیون ...

شاید نهایتا ۵۰ درصد 

اون عکس که از زاویه صورت میزارن خدا شاهده یا فتوشاپه یا طرف انقدر غبغبش کم بوده که اونجوری سده 

وگرنه حضوری رفتم نصف یا از عفونت شاکی بودن یا داشتن دعوا میکردن 

حرفشونو اینه که ورمه

بعد از ۴ ماه چه ورمی اخه؟ اینهمه ورم بعد از ۴ ماه؟ 

اخلاقشون بشدت بده و مسئولیت قبول نمیکنن 

قیمت های نجومی و سر به فلک 

ای بابا..من دو روز پیش کاشت ابرو کردم میخواستم برم اونجا خوبه نرفتم پس ..مرسی ک تجربتو با ما درمیون ...

کاشت ابروشون که خدابیامرز افتضاحه 😐

از عکساش هم مشخصه چه گندی میزنن 

کلا بیخودی اسم در کردم

من برای کاشت رفتم کلینیک محمدی فعلا که روی چشمام ورم داره و دوروزه انجام دادم نمیتونم بگم راضی هستم یا نه ولی هزینه اتاق عمل ۱ ملیون گرفتن و فقط لباس اتاق عمل بهم دادن و یه لیوان ابمیوه اون خیلی زور داشت بدام

من برای کاشت رفتم کلینیک محمدی فعلا که روی چشمام ورم داره و دوروزه انجام دادم نمیتونم بگم راضی هستم ...

مهرزاد میرفتی یه تومن میشد ۵,۶ تومن 🤣🤣

خدا شاهده هرکی رفته حداقل ۵ تومن اومده روی عملش