اول زردی ۱۶بود چم ساعت بستری شد عددش۷ شد الانم زردی ۱۱هس دستگاه نمیدن فقط میگن دو روز دو روز بیار بيمارستان برا کنترل فقط ازمایش میگیرن دلم کباب میشه همه چی امتحان کردم ترنجبین کاسنی اب خیار ولی نمیاد قطره بیلی ناستر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای دختر منم اینجوری بود،زردیش بالای بیست بود و نزدیک بود خونشو عوض کنن.یه قطره بود که به زور پیدا کردیم و بهش دادیم خداروشکر خوب شد.فک کنم اسمش بیلی ناستر بود.
این چه جرفیه حساسیت بده چیمال خون بچه س داخلیه چرا پوستو بمالن به این چیز میزا
نه راسته آرد جو تاثیر داره. مثل دستگاه که توبیمارستان میزارن فقط نوره که روی پوست میتابه .من از پرستار پسرم پرسیدم گفت یه مقدار تاثیر داره. ولی درمان اصلیش شیر خشکه که بیلی روبین رواز خون میکشه بیرون
دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘