2777
2789
عنوان

خانما بچم هجده روزس زردیش هی میره بالا توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط به نظر دکتر گوش کن بچه ۱۸ روزه هرچی سرخود بدی خطرناکه 

ضمن اینکه عدد ۱۱ برای ۱۸ روز دیگه خطرناک نیست احتمالا زردی طول کشیده است نگران نباش خودش برطرف میشه فقط زیرنظر دکتر باش 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ببین زردی اوایل که به دنیا میان وزنشون کمه خطر داره و تا دوماه این زردی باهاشونه هی عدد بالا پایین م ...

اخه خیار و ترنجبین دیگه نمیدیم چون معده برنداشت

اینا دستگاه نمیزارن یه عالمه خون میگیرن چیکار کنم دستگاه بزارن با دستگاه عددش معلوم شه نه با خون

اخه ۱۶ بود بستری شد ۷وشد الانم ۱۱ چرا دستگاه نمیدن کلا زردی بره دلم خون میشه ازمایش میکیرن

نگران نشو 

پسر من تا ۶۰ روز زرد بود 

دو شب و دو روزشم بستری بود زردیش رو۱۹ بود 

فقط تا میتونی چیزای خنک بخور،عرق کاسنی،خاکشیر خیلی خوبه 

شیر خودتم بده....من بهترین متخصص ها بردم بچه مو تو اون ۶۰ روز همه شون میگفتن زردی فقط هفته ی اول خطر ناکه،وشیر خودت و بدی بهتره....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

این چه جرفیه حساسیت بده چیمال خون بچه س داخلیه چرا پوستو بمالن به این چیز میزا

نه راسته آرد جو تاثیر داره. مثل دستگاه که توبیمارستان میزارن فقط نوره که روی پوست میتابه .من از پرستار پسرم پرسیدم گفت یه مقدار تاثیر داره. ولی درمان اصلیش شیر خشکه که بیلی روبین رواز خون میکشه بیرون

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
هیچ ربطی ندارهمنم همینطور بودم اتفاقا دکتر گفت حسابی شیر خودتو بده۱۶ بود بستری شد بک‌شب اومد ۱۰ هی چ ...

من نظرمه ربط داره

با دوتا بچه و نظر دکترای متخصص.و خوندن مقالات..

برای شما از اون نبوده

دلیل نیمشه برای بقیه هم اینجوری باشه😅

چون کاهی شیر مادر باعث این موضوع هست.

حالا شما اجازه بده بقیه هم نظر بدن

شاید افاقه کرد

💕

فقط به نظر دکتر گوش کن بچه ۱۸ روزه هرچی سرخود بدی خطرناکه ضمن اینکه عدد ۱۱ برای ۱۸ روز دیگه خطرناک ن ...

گلم بخاطر ازمایشات میگم تن تن خون میگیرن مگه بچه چقدر خون داره دو روز دو روز خون بگیرن من طاقت نمیتونم بیارم چه برسه نوزاد دلم آتیش میگیره بخدا