2777
2789
عنوان

خانما بچم هجده روزس زردیش هی میره بالا توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب گلم این آزمایشات منو دیونه کردن خون میگیرن فقط

کدوم شهری؟ بگرد ببین از این دسنگاهها تو شهرتون نیست ؟ دیگه اونا خون گرفتن نداره 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خب تشخیص میدن که ازمایش میگیرن گلم

این همه بچتون ودست این دکترانسپارین توروخدا

بچه بخاطراین ازمایش اذیت میشه وضعیت مادرکه دیگه بدتر

من سربچه ی اولم اینقدرمصیبت کشیدم که نگوولی خداخیربده دکتروبه بچه ی دومم از روز اول ترنجبین دادم اصلازردی نگرفت سرده روزم قطع کردم

قطره ما دادیم بدتر شد اخه ماهم آفتاب میزاریم ولی با لباس سرمامیخوره

بچه ی من پاییز به دنیا اومد و سردم بود منم مثل خودت نگران سرماخوردنش بودم ولی اتاق رو درحدی براش گرم میکردم که لخت بشه سرما نخوره و آفتابم اتاق رو گرم میکرد

حالا بازم خودت بهتر میدونی نگران نباش گلم خوب میشه دیگه نزدیک بیست روزشه من داداشم بچه که بود تا دوماه زرد بود ولی دکتر میگفت دیگه مهم نیست زیر ده روز خیلی خطرناکه زردی که کنترل نشه

شهرما شهرستانه مثل روستاس

با شهر بزرگ نزدیکت چقدر فاصله داری ؟ بالاخره یکبار که باید ببریش پزشک اطفال خوب ! یا حداقل از اسنپ یا اینترنت  یک دکتر فوق تخصص پیدا کن ،اینترنتی مشورت کن و ویزیت شو.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شیرمادر خوب نیس؟؟؟ترنجبین به معده نمیسازه ارد جو یعنی چی چجوریه

ببین دلیل زردی تجمع ماده ای بنام بیلی روبین توی خون بچه است.

باید از طریق تغذیه این ماده رو از راه دفع از بدن خارج کنیم

تغذیه بچه هم شیره دیگه. شیر مادر چون کمتره تو بیمارستان شیر خشک میدن تا بچه تند تند و بیشتر بخوره. هم شیر خودتو بهش بده هم شیر خشک. خودت هم ترنجبین بخور . چند قطره هم به بچه

مامانم دوسه بار پسرمو تو آرد جو غلطوند فکر کنم بخاطر طبع سردش زردی رو یه مقدار از پوست میکشه. مهتابی سفید هم بزارید بالای سرش 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من‌ نمی‌دونم این مادرهای تاپیک مال الان هستن؟

خیار ؟ ترنجبین؟ کاسنی؟ آرد؟ 

معده بچه ها داغون میشه

فقط شیر خشک اونم در صورتی که پرولاکتین خودتون بالا باشه شیر خودتون جواب نده 

خیلی دیگه بالا باشه بیلی ناستر

سلام منم بچه هام زردی داشتن و همش درگیر بیمارستان و خون دادن بودیم تا چند وقت 

فقط چون دلم سوخت برای بچه بیچاره اومدم بگم ک من همه راههای طب سنتی رو امتحان کردم هیچ فایده ای نداشت(اب انار،ترنجبین،خیار،عناب،کاسنی ٫و.....)

فقط حتما ببر پیش متخصص ببین اون چی میگه دکتر اول بچه هامو چندروز بستری کرد بعدش ک مرخص شدیم دوباره رفت بالا دکتر گفتش تا۳روز شیر خشک بدم فقط شبا شیر خودمو بدم ک از شیرخودت گرفته نشن بعد ۳ روز گفت چک کن ببین زردیش چطور شده اگ دیدی بهتر نشده دوباره ببردکتر ببینه