2777
2789
عنوان

خانما بچم هجده روزس زردیش هی میره بالا توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 59 پست
اخه خیار و ترنجبین دیگه نمیدیم چون معده برنداشتاینا دستگاه نمیزارن یه عالمه خون میگیرن چیکار کنم دست ...

بعضی آزمایشگاه ها یه وسیله ای دارن رو پیشونی میذارن عدد زردی رو میگه . باید بپرسید کجا داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هجده روزه دیگه بزرگ شده. فکر کنم ۱۱ خطرناک نیستدکترش رو عوض کن.مگ چقدر خون داره اینقد سوزن بزنن ...

دکتر ازمایش مینویسه 

میگن بيمارستان ببرین اخه

دیگه هجده روز  معمولا خطر زردی رو رد کرده ، بنطرم با اخرین ازمایشش ببرش یک دکتر اطفال خوب شهرتون بجای بیمارستان 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
یه هفته پیش ۱۶ بعد بسترهای ۷ الانم۱۱

پسر من تا ۳ ماهگی زرد بود . درمانش فقط شیر خشکه. ترنجبین و آرد جو هم تاثیر داشت 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

منم نی نیم زردی داشت شیرمم کم چه روزای بدی بود

ولی من روزی ده دقیقه تا یه ربع میذاشتمش تو آفتاب پشت پنجره فقط پوشک پاش بود موقعی که خواب باشه که چشماش اذیت نشه

برای من خیلییییی تاثیر داشت (این روش رو بابام یادم داد)

البته قطره و این چیزاهم بهش میدادم ولی با این روش بهتر نتیجه گرفتم

منم نی نیم زردی داشت شیرمم کم چه روزای بدی بودولی من روزی ده دقیقه تا یه ربع میذاشتمش تو آفتاب پشت پ ...

قطره ما دادیم بدتر شد اخه ماهم آفتاب میزاریم ولی با لباس سرمامیخوره