2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم با اینکه لبای خودم خوب بود خیلی قشنگ تر شد

جدی؟من خیلی میترسم مصنوعی شم 

نوامیس خوبه؟هر سی‌سی ۳تومن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
صورت رو بیبی فیس تر میکنه نه؟ ولی ی جا رفتم گف چال چونه با فیلر پر نمیشه!

میشه من خودم زدم... صورت رو شیک تر و چهره رو جذاب تر می‌کنه... شک نکن تو تزریقش، منتها اگه دکتر ناشی هست داره بهت همچین حرفی میزنه برو پیش دکتر درست حسابی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
جدی؟من خیلی میترسم مصنوعی شم نوامیس خوبه؟هر سی‌سی ۳تومن

اگه جای خوبی بری و به اندازه بزنه مصنوعی نمیشه

من درمال استایل اتریش زدم هر سی سی ۷ تومن برند خوب بزن

میشه من خودم زدم... صورت رو شیک تر و چهره رو جذاب تر می‌کنه... شک نکن تو تزریقش، منتها اگه دکتر ناشی ...

حس کردم خودش نمیتونه اونجوری دربیاره ک گفته نمیشه نه؟ جدی شمام چال چونه داشتین زدین راضی بودین؟

من صورتمم بگم لاغره کانتورینگ و اینا بکنه خیلی تغییر میکنم نه؟

حس کردم خودش نمیتونه اونجوری دربیاره ک گفته نمیشه نه؟ جدی شمام چال چونه داشتین زدین راضی بودین؟من صو ...

آره خیلی راضیم... نمیتونم راجع به کانتورینگ نظر بدم چون صورتت رو ندیدم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اگه جای خوبی بری و به اندازه بزنه مصنوعی نمیشهمن درمال استایل اتریش زدم هر سی سی ۷ تومن برند خوب بزن

اها زیاد اطلاعات ندارم گف بیا چال چونه رو هم پر کن اگ‌میخایی گفتم همینک مث بقیه مردم نیست دوسش دارم😂

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)