2777
2789

منم دیابت بارداری داشتم بچه م درشت شد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تو نوزده هفته ام

gct من ۱۶۰ بود

دکترم گفت یک ماه رعایت کنم مجدد ازمایش قند یک ساعته و دوساعته بدم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
منم تو نوزده هفته امgct من ۱۶۰ بوددکترم گفت یک ماه رعایت کنم مجدد ازمایش قند یک ساعته و دوساعته بدم

بمن کفت برو دارو مصرف کن نگفت رعایت کن اخه همه چی قند داری هیچی نمیشه خورد

بمن کفت برو دارو مصرف کن نگفت رعایت کن اخه همه چی قند داری هیچی نمیشه خورد

چند بود

برای من رنج ازمایشگاه ۱۳۰ بود من ۱۶۰

راستی کجای شرقی

منم شرقم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
تهرانپارسم 60دقیقه اول171دوم162سومی159

پس تقریبا مثل همیم