2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8738 بازدید | 190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهولی اسلحه رو ازکجا بیاریم؟ نمیشه ها چون از هرجهت حمله میکنه وبایک گاز تبدیل به زامبی میشیم که

هنوز زامبی نیومده این مرحله قفله

احتمالا کرونای جدید هست

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هنوز زامبی نیومده این مرحله قفلهاحتمالا کرونای جدید هست

اره ولی ذهن هم تاثیر گذاره این وسط هرچقدر بترسه ادم ویروسه رو میگیره وچون ترسه داره میمیره💔ولی اگر نترسه شاید یه هفته مریض باشه ولی خوب میشه

اینو تجربه کردم خودم 

اره ولی ذهن هم تاثیر گذاره این وسط هرچقدر بترسه ادم ویروسه رو میگیره وچون ترسه داره میمیره💔ولی اگر ...

ن من نمی‌ترسم خوشحالم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

منم قبلن میترسیدم ها ولی، نزدیک بود جونم ازدست بدم😂💔

خدانکنه

همش شایعه ست. همون دفعه هم کورونایی نبود کورونا دروغ قرن بود.. عین سرماخوردگی همین الان بود منتها بیشتر جنبه روانی داشت از بس همه دهن ب دهن کردن استرس آور شده بود و همه تلقین میکردن الان میمیرن.....  همین هم ک الان‌میکی شایعه س.. بخاطر روی کار اومدن ترامپ و برنامه هاش... بشنو و باور نکن

همش شایعه ست. همون دفعه هم کورونایی نبود کورونا دروغ قرن بود.. عین سرماخوردگی همین الان بود منتها بی ...

دقیقا.

برای همینه میگم علنی اعلام میکنن تا مردم از ترس سیستم ایمنی شون ضعیف بشه وگرنه همون سرماخوردگی عادیه

والا بخدا اونا هیچیشون هم نمیشه اینقد میکروب و باکتری تو بدن دارن ما با یه سرماخوردگی ساده میمیریم

باورت میشه من از مرگ خودم نمی‌ترسم یوقتایی بهش فکر که میکنم میگم نگرانم بچه م بی مادر بزرگ بشه 😶همش نگران کسایی هستم که دوستشون دارم 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
باورت میشه من از مرگ خودم نمی‌ترسم یوقتایی بهش فکر که میکنم میگم نگرانم بچه م بی مادر بزرگ بشه 😶همش ...

ان‌شالله سالم و سلامت باشی و کنار فرزندت و کسایی ک دوسش داری زندگی کنید نگران این چیزا هم نباش

بدبخت شدیم ک

چی بگم والا

ولی روحیه خودت رو نباز دنیا قراره بدتر از اینا بشه 

تازه اولشه