2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8755 بازدید | 190 پست
من الان دخترم ازکیه درگیره سرفه میکنه خوب نمیشه بچم

الهی، براش دستگاه بخور سرد بذار خیلی خیلی موثره مخصوصا شبا موقع خواب سرفه هاش کمتر میشه و راحت تر میخوابه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
تاوانشو ما باید پس بدیم 😒

والا بخدا اونا هیچیشون هم نمیشه اینقد میکروب و باکتری تو بدن دارن ما با یه سرماخوردگی ساده میمیریم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان دخترم ازکیه درگیره سرفه میکنه خوب نمیشه بچم

نه چیزی نیست منم همینطوری بودم اون ویروس هنوز نیومده ایران

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

والااون موقع سر کروناهم اشتباه کردم😂

باورمیکنی انقد ماسک زده بودم تنگی نفس آورده بودم اصلا نفسم درنمیومد

وایییییی خوب پس ولی میگن این ویروس جدیده خیلیا میکشه راسته؟

نمیدونم 

مردم ک خیلی ترسیدن احتمالا خیلی جدی باشه

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟

یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

منم مریض شدمخودم مهم نیستم مامانم نگیره یه وصت

فعلا ویروس نیومده ایران این سرماخوردگی هم همه گرفتن منم مریض شده بودم