2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8699 بازدید | 190 پست

خیلی ویروس بدیه سرفه درد سینه من شدم بعد منجر ب بیماری پوستی هم میشه .کل دماغ تو بیرون من اصلا عجیب زخم شدع بود مثل کپک زرد با درد وحشناک هشت روز پدرم درومد تا زخما خوب شدن ..خدانکنه باز این ویروسو بگیرم 

خوو کثیفیشون واسه خودشونه کاری با کسی ندارن.

چرا اتفاقا اونا هم بهداشت ندارن 

با دست پر مو دست میکنن تو روغن و هرچیزی بدون اینکه حتی بشورن.

و قابلمه درست حسابی هم ندارن با هرچیزی ک دستشون بیاد غذا می‌پزن. و خیلی موارد دیگه 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ویروس بدیه سرفه درد سینه من شدم بعد منجر ب بیماری پوستی هم میشه .کل دماغ تو بیرون من اصلا عجیب ...

جدیدا هر مدل ویروسی اومده 

هر کسی یه نوعش رو میگیره معلوم نیس چی ب چیه قاطی شده همه چی

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

درووووووووغ 😕

ن واقعیه از یه بلاگر شنیدم ک تو کره زندگی میکنه

ولی جدیدا اوضاع خیلی درهمه من ک کلا ب آینده امیدی ندارم احساس میکنم قراره کلا جنگ و مریضی و قحطی باش ...

سلام درسته وضعیت خیلی بد هست اما اما اما دقت کنید همیشه بوده که زمانی که کرونا بود چه الان به هر حال سیاست و جامعه همیشه منفور هست و به همین شکل عمل میکنه اما جدا از همه این ها اخبار رو دنبال نکنید اصلا هیچ جا و به امسال خیلی اهمیت بدید چون گفتید 12 هم هستید در ارتباط با چیزی که رخ نداده هم فکر نکنید و امتحان های نهایی خوشبختانه یا متاسفانه در هر شرایطی گرفته میشه حتی جنگ اینکه امیدی ندارید خیلی طبیعی هست به هر حال وضعیت جامعه بد هست فشار از همه طرف هست و درک میکنم در شرایط کنونی در حال اذیت شدن هستید اما انشاالله به یاری خدا با خوشی تمام میشه 

انشاالله همیشه موفق باشید و نور امید تو دل شما بتابه یک روزی میرسه که به احساس شادی می‌رسید و امیدوار میشید کم و زیادش هم مهم نیست. موفق باشيد انشاالله شما و همه. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

سلام درسته وضعیت خیلی بد هست اما اما اما دقت کنید همیشه بوده که زمانی که کرونا بود چه الان به هر حال ...

من الان در برخی از پست های اینستاگرام که در گوگل پست شد رو دیدم گفتن که ویدئو مربوط به اون آقا درست نیست و در یک سایتی که خود پیج اشاره کرده بود ک معتبر هست به گفته ی پیج گفتن هیچ ویروس جدیدی کشف نشده صرفآ سرماخوردگی و این ویروسی که گفتید در فصل زمستان بیشتر شده... 

و اینکه 

من به عنوان یک انسان وظیفه خودم میدونستم اطلاع رسانی کنم 

چون ما هنوز اطلاعات کافی نداریم یعنی نه از این ور بوم بیوفتیم نه از سمت دیگه اما در کل کار از محکم کاری عیب نمیکنه مراقب خودتون باشید. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

من الان در برخی از پست های اینستاگرام که در گوگل پست شد رو دیدم گفتن که ویدئو مربوط به اون آقا درست ...

همچنین یک جا گفته که این بیماری مثل سرماخوردگی و آنفلوا هست اما در موارد شدید تر ممکن منجر به ذات الریه بشه و افراد مسن و سیستم ایمنی ضعیف مراقب باشند باز هم میگم آدم نمیدونه کدوم رو باید باور کنه متاسفانه انشاالله زودتر خبر رو منتشر کنن و انشاالله چیز مهمی نباشه.