2777
2789
عنوان

شیوع ویروس جدید در چین 💀🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 8725 بازدید | 190 پست
دیگه بعد از کرونا ازهیچی نمیترسیم💪

حتی از حمله زامبیون 🤣💀

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

جدیه یا رسانه ها دارن جو میدن؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان نگران نباشید این مرحله رو زنده بمونیم میریم مرحله بعد دیگه داریم به مرحله آخر نزدیک میشیم

ما ایرانیم دووم آوردیم تو بدترین شرایط 

اصن خدا مارو ضد گلوله طراحی کرده

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

دقیقا منم بعد از واکسن تپش قلب گرفتم و استرس های یهویی و بی دلیل خدا لعنتشون کنه

درستهههه

تازگیا خوابیدنم هم مختل شده همش میخابم و خستم خیلی ضعف اوردم بعد واکسن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

هر جونوری میبینن کوفت میکنن همین میشه

من قورباغه ببینم فرار میکنم اینا میگیرن میخورن😂

آب‌پز سوخاری همه مدل با ادویه و ..

جدی چرا اغلب ویروس ها منشأ اش از چینه؟؟یعنی اینقدر نجاستن یا کلا دلیل دیگه ای داره؟؟

بنظرم چون جمعیتشون زیاده سعی دارن با این جور ویروسا کاری کنن کسایی که تو کشورشون پیرن و یا سیستم ایمنی ضعیف دارن از این چرخه خارح شن و بمیرن تا هم حمعیتشون جوون شه هم اینکه از هرلحظه براشون خوبه دیگه کلی ام آسیب میزنن به کشورای دیگه مثلا رقباشون آمریکا و...

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
من نمیخواستم بزنم یه دوز بیشتر نزدم اونم سر اینکه گفتن بخواید برید سفر کارت واکسن باید همراهتون باشه ...

شانس آوردی من دوتاشم زدم بابام چهار تا زدددد

بنظرم چون جمعیتشون زیاده سعی دارن با این جور ویروسا کاری کنن کسایی که تو کشورشون پیرن و یا سیستم ایم ...

دقیقا 

چین خیلی قوی هست از خیلی جنبه ها و میخان یجوری تضعیف کنن 

جمعیت هم ک خیلیه

ما ایرانیم دووم آوردیم تو بدترین شرایط اصن خدا مارو ضد گلوله طراحی کرده

ایرانه همیشه ویران

ن شوخی کردم همیشه پابرجا🥰😂

ازبس سوسک و قورباغه میخورن هرروزیه بیماری میارن

جدیدا آب‌پز هم میخورن

کرم زنده و ..

من اینارو ببینم با دمپایی میکشم در کسری از ثانیه

شانس آوردی من دوتاشم زدم بابام چهار تا زدددد

اره والا امسال میخام برم فست خون بدم و حجامت تمام کثافت از بدنم بره اشتباه کردم از همون سال نرفتم ک خارج بشه اون خون چندش