2777
2789
ست خونگی تاپ و شرتکدوتا شلوار خونگی یه کت برای بیرون یه جفت کفشکیفشالو جوراب و شورتدوتا هم عطر

اوووووو من یبار نیمه اول سال میرم چن دس لباس میخرم یبارم پاییز میرم واسه نیمه دوم خرید میکنم . 

عوضش پولامو جمع کردم هر ماه ی تیکه واسه خودم طلا گرفتم هم الان نیم ست تک پوش ست کامل دارم ک برام سرمایه شده و چش خیلیا رو دراورده هم پولم حروم نکردم. همیشه هم لباسام مرتب و تمیزه.

ولی ی مراسمی میرم چششون درمیاد از حسودی میترکن دیگه🤣🤣🤣

به نظر من هرماه یه شلوار و یه لباس بیرونی برای بالاتنه مثل مثلا یه هودی و یدونه لباس زیر و یه کراپ ت ...

واقعا یعنی ماهی یدونه شلوار میگیری بعد وقت میکنی این همه لباسو بپوشی،مگه درآمدتون چقده که اینقد لباس میخری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباس خونگی منظورتونه؟

یه دونه بیرونی، مثل هودی، یا سوییشرت، یا کت، یا شکت

یدونه شلوار

با حالا یه دست لباس زیر و کراپ تاپ و این چیزا

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
واقعا یعنی ماهی یدونه شلوار میگیری بعد وقت میکنی این همه لباسو بپوشی،مگه درآمدتون چقده که اینقد لباس ...

شلوار جین کلا ششصد هفتصد تومنه

من شلوارای گرون از پاساژای گرون یا برند و وارداتی و اینا نمیگیرم، جین معمولی از جای معمولی میگیرم

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
لباس بخر زیادم بخر گرونم بخرولی پس انداز هم بکن برای خودت ی پول و سرمایه ای داشته باشی دو دوز دیگسرم ...

دقیقا این منم ک زیاد لباس نمیخرم. چون همیشه لباسام مرتب و منظم و سالم هستن هرماه پول لباسو دادم تیکه طلا گرفتم ک خدارووووووشکر واسم سرمایه شده هر مراسمی هم برم از حسودی میترکن 🤣

من روتین پوستی خیلی از پولمو میخوره از بس گرونه. هرچی هم میگیرم و میگم دیگه تا چند ماه چیزی نیاز ندارم چند روز بعد یه چیزیم تموم میشه باید بخرم ☹️ لباس حضوری دوست دارم بخرم برا همین حساب شده تر خرید میکنم . آخه دیر به دیر برا خرید حضوری میرم 

شلوار جین کلا ششصد هفتصد تومنهمن شلوارای گرون از پاساژای گرون یا برند و وارداتی و اینا نمیگیرم، جین ...

خوب ماهی ۷۰۰تومن میدی شلوار کمه؟

تازه ه ماه میخری،من امسال یه دونه شلوار قسطی خریدم ۶۰۰تومن هنوزقسطشوندادم،خخخخخ

واقعا یعنی ماهی یدونه شلوار میگیری بعد وقت میکنی این همه لباسو بپوشی،مگه درآمدتون چقده که اینقد لباس ...

سوال منم بود🤔 ماهی یدونه شلوار. جین🤔

هرماه یدونه شلوار ۷۰۰هزار تومانی ی سال میشه ۸میلیون و چهارهزار تومان 😐😐😐😐 فقط پول شلوار.

من روتین پوستی خیلی از پولمو میخوره از بس گرونه. هرچی هم میگیرم و میگم دیگه تا چند ماه چیزی نیاز ندا ...

من روتین پوستیامو شوهرمم تازگیا مزه کرده بهش 

میبینم برمیداره میزنه 

الان ابرسانم داره تموم میشه پولم نمونده بخرم 

نمیدونم کجا قایم کنم نزنع وسایلای منو